Hae
Aino Mäkelä

Torstain toiveena: lukemiani blogeja!

HOX * LISÄSIN LOPPUUN VIELÄ LISÄÄ LEMPPAREITA 🙂

Hei vaan!

Ajattelin tälleen torstain kunniaksi taas toteuttaa yhen toivepostauksen 🙂 Ihan sattumalta hoksasin, että viimeksi just viime torstaina toteuttelin teidän toiveita, pitäisköhän tästä tehdä joku perinne..? Hahha!

No, nyt mä paljastan teille mun omat suosikkiblogit! Ja siis niitähän on enemmän entä nämä mitä tässä esittelen – netti on pullollaan niin paljon huippuja blogeja, että tästä postauksesta tulis loputtoman pitkä, jos kaikki omat lempparini teille listaisin.

 Yks asia joka yhdistää jokaista seuraavaa blogia: terve asenne itseensä, terveyteen ja hyvinvointiin sekä kaikkien näiden ilosanoman levittäminen <3
**

Linda Manuella – Lindan blogin löysin jo heti sen alkuaikoina, onneksi! Lindan asenne ja kirjoitukset oli tosi inspiroivia ja blogia seuraamalla sainkin paljon eväitä omaan elämäntapamuutokseeni sekä uskoa siihen, että voin itsekkin onnistua! Varsinkin alkuaikoina pystyin samaistumaan hirveästi Lindan kirjoituksiin, mikä auttoi mua jaksamaan eteenpäin 🙂 Edelleenkin Linda on yks mun suurimmista motivaation lähteistä – aika älytön mimmi, vai mitä sanotte?!

**

Start living your best life – Elisan blogi on todellinen hyvänmielen blogi! Oon seurannut sitä sen alkuajoista asti ja voi vitsit, joka kerta kun juttuja on lukenut niin on tullut hyvä mieli 🙂 Elisa on aivan älyttömän taitava kirjoittaja ja kirjoittaa mun mielestä erittäin tärkeistä asioista ajatuksia herättäen, propsit siitä! Elisan ajattelutapa ja suhtautuminen terveyteen ja hyvinvointiin on hyvin samankaltainen omani kanssa, joten monesti tuntuu että kirjoitukset vois olla mun omalta näppikseltä.

**

Monna treenaa! – Mä taisin ihastua Monnan rempseän räväkkään asenteeseen heti ensimmäisellä lukukerralla – aiiivan ihana muija!! 😀 Monnan blogia lukiessa mulla tulee aina ihan älytön hinku päästä salille ja Monnan oma kehitys ja tulokset on aivan älytön motivaatiobuusteri. Tässä on blogi josta löytyy paljon ihailtavaa asennetta ja tervettä suhtautumista treenaamiseen, syömiseen ja elämään ylipäätään! Me likes.

**

Elämää Venlan silmin – No words needed, en oo varmasti ainut jolle Venlan blogi tuo älyttömästi hyvää mieltä ihan vaan pelkällä kuvien katselullakin? Siinä on asennemimmi, joka on tehnyt pirusti töitä ja näyttää ihan älyttömän hyvältä 🙂

**

Sairaan kaunis maailma – Ihanan rehellinen ja aito blogi, Marissa on aivan älyttömän sympaattisen oloinen tyyppi. Mulla tulee Marissan blogista jotenkin mieleen aina sunnuntai aamu – tiedättekö, se kun saa uppoutua johonkin tekstiin, nautiskella aamupalaa ja imeä sitä positiivisuutta siitä tekstistä. Sellainen Marissan blogi on – hyvän mielen tartuttaja! Ihailtavan elämäntyylin lisäksi siis kirjoitustaidot kohdillaan 🙂

**
EDIT: Oli ihan pakko tulla jakamaan vielä muitakin lemppareita, ajattelin että tekin varmasti tykkäisitte näistä, ihania tyttöjä kaikki <3 : Body Gossip, confidence is not for sale, Healthy living, that’s my choice, Hikikinkku, Mansikkapilvi ja pure and simple.

**

Löytykö uusia lemppareita? Mitä blogeja te luette? 🙂 Linkittäkää omia suosikkejanne sekä blogejanne kommenttiboksiin! Uusia blogeja on aina kiva löytää 🙂

KUVA weheartit.com

21 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Beibegeenejä metsästämässä on kanssa ihanan aito, rehellinen ja voin ja kirjoitustyyli on tosi kiva. Ehottomasti myös sen likan onnistuminen (repsahduksien kanssa) on ihan mahtava!

  • Aino kirjoitti:

   Oii pitääpä tutustua! Mulla on ihan sellanen fiilis, että joku muukin on aiemmin kyseistä blogia hypettänyt 🙂

 2. Senja kirjoitti:

  Hehee tässä on paljon hyviä vanhoja tuttuja itsellekin;-) lisäksi pari mielenkiintoista uutta,kiitos siis vinkeistä!:-):-)

 3. Anonymous kirjoitti:

  Kiitos blogivinkeistä 🙂 !!Mitä olet mieltä, olisko tää juoksuohjelma ihan järkevä totaalisen aloittelijalle..? http://www.c25k.com/c25k_finnish.html

  • Aino kirjoitti:

   Apua en saa tota linkkiä puhelimella auki! Palaan tähän siiis huomenna:)

  • Aino kirjoitti:

   Hitsi mä en löytänyt tätä kommenttia kun vasta tänään, en muistanut yhtään että mihin postaukseen kommentoit 🙂 Mutta toi vaikuttaa hyvältä, sopivan rauhallinen startti joten ei tuu mitään ylilyöntejä ja varmasti kunto kehittyy tasaisesti mukana!Itse viime keväänä kasvattelin juoksukuntoa puhelimeeni lataamalla ”Learn To Run” -appsilla, se on myös tosi jees jos haluat kokeilla 🙂 !

 4. jenna lempinen kirjoitti:

  Mullakin samoja lemppareita! Yksi uusi, kiitti vinkeistä:P

 5. Elisa kirjoitti:

  Voi kiiitos ihana AIno kauniista sanoista <3 Pitääpä käydä kurkkimassa nuo muutkin blogit!

 6. Monna kirjoitti:

  Voi ihana!! 🙂 Kiitos Aino! <3 Noi muut blogit munkin lukukistalla.

  • Aino kirjoitti:

   No problemos, sulle se kiitos kuuluu ihanasta blogista!<3 Nuo muutkin on kyllä ihan kingejä:)

 7. emilia kirjoitti:

  Voi kiitos ihana maininnasta ja kiitos itselles tästä blogista, ihana sinä!<3

 8. Marissa kirjoitti:

  Voi sitä siellä, miten ihanasti se oli osannut kirjoittaa! Täällä mä olen ihan kyynel silmäkulmassa, kun tuli niin hyvä mieli. Kiitos Aino. Saankohan mä nyt unta ollenkaan enää? 😉 <3

  • Aino kirjoitti:

   No voi että, toivottavasti sait kuitenkin nukuttua! 😀 Voi söppänä, sun jutuista tulee aina niin hyvä mieli. <3

 9. Noora kirjoitti:

  Kiiitos Aino maininnasta 🙂 itselläsikin on oikein kiva ja viihdyttävä blogi !!! 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Jeiii, kiitti vinkkauksista! 🙂 Osa onkin itselle jo tuttuja, osa vielä tuntemattomia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.