Hae
Aino Mäkelä

Five down, one to go

Joo elikkäs tää viikko on menny aika tiiviisti töissä – enää huominen ja sitten alkaa vapaat! Hurjat kaks päivää 🙂 Alunperin piti olla enemmän vapaata, mutta lupasin tehdä pari työkaverin vuoroa.. No on se kaksikn päivää turhaa parempi ja palkkapäivänä sitten taas hymyilyttää. Ja oikeasti mä ihan itse tarjouduin tekemään ne vuorot – tykkäänköhän mun työstä liikaa vai onko musta tulossa työnarkomaani?

Viikko on muutenkin ollut aika kiireinen. Viimeistelin tosiaan kaikki kouluhommat jotta voin alottaa uuden vuoden puhtaalta pöydältä niiden suhteen. Myös joulushoppailuja on hoideltu sen verran mitä on ehditty, hengailtu kavereiden kanssa ja reippailtu punttisalilla 🙂

 Oon ihan hulluna pöllöihin ja nää koristeet oli niin ihania!
Jos mulla ois joulukuusi ois se varmaan vaan täynnä tämmösiä 😀

Täällä on ollu ihan hirveät pakkaset tiistaista asti, joten lenkkipolut ei ole hirveesti houkutellu.. Tuo pakkanen on itseasiassa rauhottanut mua aika paljon, kun ei oikeasti huvita lähteä kokoajan ovesta ulos tekemään jotain. Pakkanen on myös inspiroinu mua ja oon tälläviikolla kutonut itelle jo säärystimet lämmikkeeksi 😀 Ihanan rentouttavaa tekemistä, pitäis harrastaa useamminkin.

Nyt tänään on vielä vuorossa joulusiivoilua kotona, koska reissusta on aina kivempi tulla siistiin ja puhtaaseen entä sotkuiseen kotiin. Aion myös leipoa veljeni perheelle bataattikakkua herkuksi joulupöytään (veli vaimoineen hullaantu siihen kakkuun täysin – oli helppo keksiä millä niitä hemmottelee tänä jouluna 😀 ) ja paketoida loput joululahjat.

Kunhan kaikki tää hässäkkä on ohi sytytän kynttilät, teen itselleni manikyyrin, otan hyvän asennon sohvalta ja laitan Rakkautta vain pyörimään. Siinä on leffa josta ei joulufiilistä puutu, i-h-a-n-a! Taidan myös herkutella suklaalla jonka VR mulle ystävällisesti lahjoitti kiitoksena hyvästä asiakkuudesta…heh yhdesti matkustin junalla tänävuonna.

Rentouttavaa lauantai-iltaa ja joulunodotusta kaikille!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.