Hae
Aino Mäkelä

Oodi pikkuveljelle, Suomen mestarille!

Mun piti kirjoittaa tänään jostain muusta. Tai oikestaan mun ei pitänyt kirjoittaa tänään yhtään mistään, kunnes sekosin onnesta..! Nimittäin tänään mun pikkuveli teki ratkaisevan maalin ja siivitti Oulun Kärpät SM-liigan voittoon! Ihan uskomatonta!Jotenkin tuntuu hassulta kirjoittaa tästä sillä en oo pitkään aikaan kirjoittanut hirveästi omasta yksityiselämästä tai lähipiiristäni mitään. Mutta pikkuveljestäni oon kirjoittanut aikaisemminkin. Viimeksi neljä vuotta sitten, jolloin kerroin kuinka hän on mun idoli ja sen jälkeen mun arvostus pikkuveljeäni kohtaan on vaan kasvanut entisestään.

Sisukas, määrätietoinen ja hemmetin kova tekemään töitä. Siinä missä mä helposti luovutan, niin pikkuveli sisuuntuu ja se nähtiin myös näissä finaalipeleissä. Pikkuveljen kauden piti olla jo ohi loukkaantumisen takia, mutta kuin ihmeen lailla kuntoutuminen sujui odotettua paremmin ja kentälle avautui paikka. Tai ei se ihme ollut, sillä mä tiedän että hän teki kaikkensa – siis ihan kaiken – kuntoutumisen eteen.

Mä olen niin käsittämättömän onnellinen mun pikkuveljen puolesta, joka on pienestä asti pelannut ja tehnyt töitä unelmansa eteen – ja nyt hän saa täysin ansaitusti kantaa sankarin viittaa. Kun rakastaa jotain sydämensä pohjasta ja omistautuu sille täysin, niin se näkyy ja synnyttää hedelmää, ja niin kävi tälläkin kertaa. Aivan uskomaton fiilis, enkä voi edes kuvitella miltä itse sankarista tuntuu!

Onnea pikkuveli, mä olen niin ylpeä susta. Ja tietysti onnea Oulun Kärpille! Ihan mahtava joukkue ja uskomaton kausi.

Rakkaudella,
yksi onnesta halkeava isosisko

PSST…Kuva on kopioitu törkeästi mun äidin Facebook-sivulta, joten jos joku tietää kuka sen on ottanut niin saa huikata!


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

2 kommenttia

  1. M kirjoitti:

    Onnea ja ISO Kiitos pikkuveljellesi että meilläkin eilen juhlittiin, varmasti mieletöntä olla nyt iso-sisko <3 KÄRPÄT!!!

    M/Äiti jumppaa-blogi
    http://www.lily.fi/blogit/aiti-jumppaa

  2. pohojosen likka myös kirjoitti:

    <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *