Hae
Aino Mäkelä

Pian Jyväskylässä: paras pala Helsingistä

Aina tasaisin väliajoin multa kysytään, että kaipaanko takaisin Helsinkiin. Vastaaminen on onneksi helppoa, sillä oon aivan rakastunut Jyväskylään.. Mutta mulla ois kyllä yks asia, minkä  mä haluaisin Helsingistä tänne jos vaan saisin: nimittäin Olo-Tila.

Kun aikoinaan Jutta kutsui mut Olo-Tilaan kokeilemaan mulle aivan uudenlaista joogaa, vijnana-joogaa , mulle avautui ihan uusi maailma! Jutan joogatunnit oli aina mun viikon kohokohta ja lähdinkin sieltä kotiin aina hymy kasvoilla, sydän auki ja kroppa rentona. Jutan tunneilla opin aina jotain uutta mun kehosta, mikä lisäs mun omaa uteliaisuutta ja halua oppia aivan vaan lisää – vaikka kyseessä olikin aivan yksinkertaisista jutuista, mutta niiden avulla mä oivalsin aina vaan enemmän ja enemmän mun kehosta sekä sen voimakkaasta yhteydestä mieleen.

Ja nyt mä vihdoin saan ihanan Jutan Jyväskylään!

Nimittäin sunnuntaina 2.12 Jutta tulee Jyväskylään pitämään ”Hiljainen selkä” Olo-Oivallus © – joogapäivän, jossa päästään pintaa syvemmälle taaksepäin taivutus liikkeiden (mun lemppareiden!) parissa <3 Joogapäivä järjestetään Tanssisali Lutakossa klo 10:00-15:30.

”Syvällinen joogaharjoitus on paljon enemmän kuin ulkoapäin linjattu keho. 

Aistiminen ja mielen voiman valjastaminen asana-harjoitukseen auttavat löytämään sisäisen potentiaalimme jota kehossamme kannamme. Kykenemme asanoissa paljon enempään kuin edes tiedämme kun hellitämme suorittamisesta ja virittäydymme läsnäolon voimaan. 

Vijnana jooga ohjaa aitoon ja syvälliseen keho – mieli yhteyteen, jossa liike kuvastaa läsnä olevan mielen meditatiivista tyyneyttä. Asanaharjoituksen kauneus syntyy moniulotteisesta ja kokonaisvaltaisesta kehonhallinnasta, jossa koko olemuksemme on tasapainossa. Hiljainen selkä huokuu rauhaa, keveyttä ja läsnäoloa. ”

Päivän aikana tutustutaan seuraaviin teemoihin: 
– Vijnana joogan kehonhallintametodi
– pranayama harjoitusten yhdistäminen asanoihin
– syvällisen keho-mieli yhteyden toteutus liikkeissä
– mielen voiman valjastaminen kehon avuksi
– tasapainoinen lantio – vapautunut selkäranka – hiljainen selkä
– eheä ja koko kehon kattava liike

Päivä sopii kaikille – joogaa harrastaville ja joogaa ohjaaville. Jokainen voi harjoitella oman harjoitustasonsa mukaan ja tämä huomioidaan ohjauksessa. Aiempaa kokemusta Vijnana joogasta et tarvitse.

Lisätietoja löydät tapahtuman Facebook-sivulta.

Hinta:  125€, sitovat ilmoittautumiset ja info: jutta.niala@joogaolemus.fi

Nähdäänhän parin viikon päästä Lutakossa?! Oon niin innoissani, sillä siitä on aivan liian kauan kun oon viimeksi päässyt Jutan joogaan <3 Ja tiedän, että joogapäivän jälkeen oon taas niin paljon tietoisempi kehostani, puhumattakaan sen rentouttavasta ja maadoittavasta voimasta.

<3 Aino

SEURAA MYÖS: IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.