Hae
Aino Mäkelä

Nauti värejä!


Oranssi porkkana suojaa syöviltä ja lisää vastustuskykyä. Sen sisältämä beetakaroteeni muuttuu elimistössä tärkeäksi A-vitamiiniksi, joka vaikuttaa meidän silmien, ihon ja limakalvojen hyvinvointiin 🙂

Punainen tomaatti sisältää lykopeenia ja edistää sydän- ja verenkierto elimistön terveyttä. Myös vastustuskyky vahvistuu tomaatteja syömällä, sillä se sisältää C ja E-vitamiineja.

Vihreä avokado sisältää paljon hyviä rasvoja – sen energiapitoisuutta ei kannata säikähtää, avokado on oikein suositeltava eväs! Ne hyvät rasvat vähentää triglyseridien ja huonon kolesterolin määrää veressä 🙂 Näiden hyvien rasvojen lisäksi avokado sisältää kaliumia sekä B, E ja K-vitamiinia.

Keltainen ananas on tehokas nesteenpoistaja. Ananas on hyvin vesipitoinen, mutta sisältää paljon A, B ja C-vitamiineja eli piristävä vaikutus on taattu! 🙂

Mustat oliivit sisältää A-vitamiinia ja kuitua porkkanoiden tapaan. Avokadon tapaan oliivit on täynnä hyviä rasvoja ja kaliumia.

Valkoinen raejuusto sisältää kalsiumia ja hyvää maitoproteiinia. Se tasapainottaa tätä raikasta ja makeaa salaattia hieman suolaisella maullaan 🙂

Kokonaisuudessaan tää salaatti on kaikessa täyttävyydessään ihanan kevyt ja raikkaudessaan piristävä. Antaa hyvin energiaa, jotta jaksaa ahertaa tenttikirjan parissa! Niiiii-in – tää annos nimittäin sisältää paljon hyviä hiilareita ja nimenomaan hiilihydraatithan on aivojen tärkein energianlähde 😉

4 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Jau, hieno banneri!:)

  • Aino kirjoitti:

   Kiitti! Mulla on vielä vähän totuttelemista tuon oman kuvan kattomisen kans…:D mutta onpa ainakin pirtsakka!

 2. Anonymous kirjoitti:

  Heips, pakko puuttua noihin mustiin oliiveihin! Eli purkitetut mustat oliivit on yleensä käsitelty kemikaaleilla, joilla ne on keinotekoisesti saatu muuttumaan mustiksi. Eli mieluummin vihreitä oliiveja niin ei tuu turhia lisäaineita 🙂 Löysin sun blogin tänään, ja tykkäilen kovasti! 🙂 Varsinkin nuo ruoka-aiheiset postaukset inspiroi!

  • Aino kirjoitti:

   Heh joo, mä kyllä tiiän tuon! Mutta en vaan pysty syömään vihreitä.. Kerran jossain kamalassa viinadrinkissä oli vihreä oliivi ja seuraavan päivän oksudarran jälkeen ajatuskin vihreästä oliivista noatattaa palan kurkkuun…:D Kiva että tykkäät!!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.