Hae
Aino Mäkelä

Loppuviikon fiiliksiä

 
 
 
 
Mä sain viime viikolla uuden puhelimen mun rikkoontuneen tilalle ja sehän tarkoittaa vaan yhtä asiaa – enää ei tarvi kärvistellä ilman instagramia! Hahha, mä oon siis aika koukussa siihen ja aktiivisesti itsekkin sinne kuvia lisäilen. Tässä vähän fiiliksiä loppuviikolta nimenomaan instagram kuvien muodossa 🙂
 
Instagramissa mua voi seurailla nimimerkillä aippee 🙂
 
**
 
 
Keskiviikkona leivoin kookoskaurakeksejä illalla pitkän päivän päätteeksi, omsnoms…. 🙂
 
Ja torstai-aamuna hemmottelin itteäni uunituoreilla sämpylöillä ja verigreipillä – herahtaa vesi kielelle pelkkää kuvaa kattomalla 😛 Mozzarellaa ja tomaattia, basilika ois tietty kruunannu kokonaisuuden.
 
Kaivoin arskat kaapista, punasin huulet ja suuntasin kaupungille kahvittelemaan ja viettämään tyttöaikaa.
 
Ja perjantainaki humputeltiin! Mulla on selkeesti jotku tuhlailupäivät menossa, millonkohan iskee rahamorkkis? 😀
 
Lauantaina suuntasin töiden jälkeen porukoille ja järvelle hiihtelemään! Oli ihan täydellinen keli ja hiihto oli niiiiiiiin kivaa. Pakko päästä pian uudestaan 🙂
 
Lenkin jälkeen masu täyteen äitin loihtimilla eväillä 🙂 NAMIIII !
 
Tatskafiilistelyä ennen treeniä! Jokasen peilin kohalla tekee mieli nostaa paita ylös.. 😀
 
Päiväkaffit – hasselpähkinäliköörikahvia<3, bataattimuffinssi ja kookoskaurakeksejä

Sen lisäksi, että oon syönyt ja nautiskellut ihanista ilmoista oon myös tottakai viihtynyt viikonlopun töissä. Jotenkin mä en osaa edes rekisteröidä töitä enää mun aivoissa.. tiiättekö, nytkin musta ei edes yhtään tunnu siltä että aamulla olisin ollut töissä nimittäin se tuntuu ihan eiliseltä? 😀 Hah hassua…

Viikonloppuna tuli myös viihdyttyä jäähallilla katsomossa, kun mun pikkuveljen joukuueen playoff-pelit alkoi! Oli kyllä niin siistiä ja hyviä pelejä, nyt harmittaa että noi saatto olla kauden viimeset matsit joita pääsin kattomaan.. On se kyllä lajina niin mahtava, vaikka ne loukkaantumiset ja tappelut siellä kaukalossa on aina yhtä hirveetä katottavaa.

Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille <3
Tunnustaako muut koukuttuneensa instagramiin?! Onko teillä suosikkitägejä, joita selaatte? 😀
Mä löydän monesti laiskuuden hetkellä virtaa selaamalla mm #fitspiration ja #fitfam:ia.
 
PS. Kiitos mahtavista kommenteista viime postaukseen! Just tota mä halusin – mielipiteitä ja keskustelua:)

6 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  miten sun ruuat näyttää aina niin herkullisilta?! osaispa kokata yhtä hyvin ja monipuolisesti.. sun blogia on muutenki niin ihana seurata ku oot aina niin positiivinen ja pirteä 🙂 ja punaset huulet soppii sulle!oon muuten bongannut sut pari kertaa raksilassa, mietinkin et ootko fani vai/ja jonkun sukulainen 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Voiii kiiitos!!:) Instagramissa kaikki näyttää aina paaaljon paremmalta, se tekee ruokakuville ihmeitä 😀 Mutta myönnän kyllä, että mä tykkään asetella ruuan aina nätisti lautaselle ennenku isken sen kimppuun.. ulkonäkö on puoli ruokaa, hahha:) Ja juu, oon kllä varmasti mun pikkuveljeni suurin fani 😀 En vois olla siitä ylpeempi, kyllä tuon lajin pelaaminen vaatii niin paljon fyysisesti ja henkisesti!

 2. Senja kirjoitti:

  ei ole suosikkitägeja, en oikein ole päässyt tohon tagien maailmaan, mutta insta sitä kovemmassa käytössä ;D pitääkin alkaa seurata sua!:)

  • Aino kirjoitti:

   Heh se on kyllä jännä, miten se onnistuu koukuttamaan! 😀 Joskus kuntoproggiksen alkuvaiheissa noi tägien selaamiset oli ainut keino miten sain motivoitua itteni aamulenkille.. nykyään löyän sieltä paljon ruokaideoita. Nykyään ei kyllä tuu itelläkään niin paljon selailtua, yleensä esimerkiksi sillon jos ei vaan millään meinaa yöllä saada unta – se ei oo kyllä ihan hyvä juttu, kun sitten alkaa vaan pyöriä kaikennäkösiä treeni- ja ruokaideoita päässä 😀

 3. Anonymous kirjoitti:

  Heei ootko kertonu noille kekseille ohjetta vai muistanko väärin? 😀 ja jos et niin voisitko kertoo 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.