Hae
Aino Mäkelä

Sitä saa mitä tilaa

Huhheijaa kuinka paljon voikaan yhdessä vuorokaudessa tapahtua kun vaan niin päättää? Mä oon koko kevään juminu ns ”samassa tilanteessa”, koska oon halunnut keskittyä pääsykokeisiin enkä sekoittaa mun perusarkea mitenkään. Noh, nyt sitä onkin sekoitettu sitten oikein olan takaa!

Aloitetaan siitä, että eilen mulla starttas uus saliohjelma! Mä en tiedä, että onko mun ajatuksia luettu vai mitä, mutta nää uudet treenit on ihan älyttömiä. Siis oikeasti ensimmäistä kertaa aikoihin mä oon tosissani joutunut tekemään töitä, että saan sarjat loppuun asti tehtyä 😀 Ohjelma on siis kolmijakoinen ja 12-toiston sarjoilla – ihan erilainen pumppi on kyllä lihaksessa kun toistot lisäänty. Jako on selkä+hauis+vatsa, olkapää+ojentaja+rinta ja jalat+vatsa. Jalkatreeni on vielä testaamatta, mutta jos se on edes puolet siitä mitä noi kaks muuta niin mä en kävele koko viikonloppuna..! 😀

Sieltä ne palikat alkaa kuoriutua hiljalleen..! :D

Sieltä ne palikat alkaa kuoriutua hiljalleen..! 😀

Tosiaan ihan salitreeninkin puolella pääsen nyt haastamaan itseäni tosissaan, mutta koska treeni-intoa multa löytyy nyt ihan liiaksi asti mä päätin hommata vähän lisää haastetta. Kävin eilen Toimintasali Voimalan treeneissä ja ostinpa sitten rannekkeen kesän ulkotreeneihin! Oon aivan supermielissään, sillä eilinen treeni oli ihan huikea – mm vedettiin toisia kelkalla perässä 😀 – ja kuinka kivaa on kesällä treenata pihalla hyvässä porukassa?!

Just tällästä mä kaipasin ja uskon, että tuun taas löytämään sisäisen petoni näiden treenien myötä. Niin ja jospa se mun hitaus nopeus parantuis ja olisin syksyn koittaessa vähän ketterämpi 😉 Mäkitreenejä ja hiekassa tarpomista.. tulee varmasti olemaan aika hapokas kesä! Ja voipi olla, että tämä tyttö joutuu nöyrtymään aika usean kerran voimattomuutensa kanssa.. 😀

Ja viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, mä sain aivan huipun sijaisuuden heinäkuulle!! Vaihtelu virkistää ja kolmen viikon ajan pääsen tekemään aivan erilaista hommaa mitä oon nyt tottunut tekemään 🙂 Ja mikä parasta – viikonloppuvapaista ei tarvi tapella sillä kyseessä on kokopäivä duuni säännöllisillä työajoilla. IHANAAAAAAAA! Oon niin mielissään 🙂

Niin niitä asioita tapahtuu, kun vaan laittaa tapahtumaan – uskokaa pois ja ottakaa mallia 😉 Tilaisuuksiin kannattaa tarttua eikä tympeisiin tilanteisiin kannata jäädä jähimään – enemmän varmasti tulee katumaan, jos jättää jotain tekemättä tai kokeilematta. Aina kannattaa yrittää eikä epäonnistumisia kannata pelätä – nehän ne on niitä, jotka meitä vahvistaa. Kuulostaa niin kliseiseltä, mutta on niin totta ja pakko myöntää, että unohdan sen aivan liian usein itsekkin 😀

Mulla siis menee tänään ihan älyttömän hyvin, toivottavasti teilläkin. Ihanaa ja aurinkoista torstai-iltaa! <3

6 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti:

  Hyvältä näyttää! Onko sulla siis PT joka tekee sun ohjelmat? Sanoit, että sun ruokaohjelmaan tulee muutoksia, niin millasia tuli? 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Joo siis meidän salin PT on tehny mulle aina ohjelmat, ihan tosi tyytyväinen oon ollu joka kerta!:)
   Ja tosiaan ruokavaliomuutoksista vastaan ihan itse..tuon hiivahoito-ruokavalion jälkeen tasapainotin rasvojen ja hiilarien suhdetta elikkäs vähensin vähän rasvoja ja lisäsin runsaalla kädellä kasviksia lisää! Voin vaikka laittaa ens viikolla ruokapäiväkirjaa esille:)

 2. veronica kirjoitti:

  Jeah! Kuulostaa hyvältä, kun saa sitä mitä tilaa niin onhan se erittäin jees 😀 Voisitko vähän kertoa enemmän noista ohjelmista? Mulla on just ollut suunnitteilla siirtyä 3×8-toistoista isompiin toistomääriin! 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Juu ehdottomasti! Teen niistä vaikka samallai postaukset niinku viimeksikkin:) Se on välillä hyvä aina vähän muutella ohjelmia, saa lihas erilaisia ärsykkeitä!

 3. Liisi kirjoitti:

  Siis sie oot vaan niin positiivinen ja iloinen nuori nainen! Kysyisin vielä, että ootko muuten mistä ostanut tuon päähuivin/pannan? 🙂 Jatka vaa mimmi samaan malliiin! On niin ihanaa selailla blogiasi ja nähdä kehittymistäsi, oot miun inspiraation lähde! <3

  • Aino kirjoitti:

   Hihh voi kiitos Liisi!:) Ihanaa kesää sulle<3
   Ja se päähuivihässäkkä taitaa olla ihan HalpaHallista ostettu ellen väärin muista 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.