Hae
Aino Mäkelä

Sunnuntaifiilistelyä

Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

Mä täällä jo innolla odottelen huomista – ahhh ihana maanantai, tule jo 😀 Huomenna on siis vihdoin kauan odotettu FISAFin lisenssikoe ja sen jälkeen sillä ei (toivottavasti 😉 ) tarvi enää päätä vaivata, hihhi.

Missäs merkeissä teillä sujui viikonloppu?
Perjantain mä olin töissä, mutta eilen ja tänään oon toki vielä kertaillut juttuja koetta varten. Koulussa en tosiaan pelkän lisenssin takia ole ja se on mulle vaan ”kiva pieni lisä” koko hommassa, joten hirveetä stressiä en siitä oo jaksanu vetää 😀 Pakko muuten mainita, että perjantaina oli taas niin kiva koulupäivä – treenattiin lentopallon ja koripallon tekniikkaa, heittoja ja lyöntejä. Niin siistiä oppia kaikkea uutta!

Tosi levollisin mielin siis ootan huomista ja sitä, että se koe on ohi – ihan vaan siksi, että tää ”hitsi ku mun pitäis lukea” -olo menis vihdoin ohi, hahha. Eikä teidänkään tarvi täällä sitten lukea tästä enää joka päivä. Omasta osaamisesta on kuitenkin sen verran luottavainen olo, että luulis sen riittävän! Toivotaan ainakin 😀 

Lauantaina tosiaan starttas mun uus treeniohjelma ja tänään olikin kyllä semmoset DOMSsit, että huh! ;D Koska me vihdoin saatiin tänne Helsinkiinkin lumi maahan niin aloitin tänään aamun rauhallisella palauttavalla kävelyllä lumesta nauttien. Ihan käsittämätöntä kuinka paljon valoa se lumi voi tuodakkaan mukanaan! Hyvästi harmaus, ei tuu ikävä 😉 

Päivällä käytiin myös Savate Clubilla kuntopiirissä treenauttamassa koko kroppaa. Ihan supertehokasta treeniä koko kropalle! Ja koska mä tykkään käydä niissä niin tottakai mä oon ne sisällyttänyt mun viikko-ohjelmaankin 😀 Tosin aina en tunneille kerkeä ja silloin teen kiertoharjoittelua salilla – niistä postailen teille sitten tarkemmin, jotta voitte tehdä halutessanne kotona samoja treenejä! Koska viikonlopun pääagenda oli lukemisessa niin kokkailut jäi vähän vähemmälle ja loihdin keittiössä ainoastaan punajuuri-kukkakaalikeittoa. Muuten ollaan menty helpolla kaavalla eli munakkailla ja muilla kasvissysteemeillä – tälläseen ”suunnittelemattomaan” ruokailuun mulla on yks nyrkkisääntö: kun ostaa laadukkaita ja terveellisiä raaka-aineita kaupasta, tulee myös syötyä terveellisesti 😉 Jos jääkaapista ei löydy vanukasta niin sellaista on aika hankala syödä, nih!
sunnuntai6Punajuuri-kukkakaalikeitto soijarouheella ja siemenillä + sama setti sekoitettuna, hahha! Oli kyllä taas onnistunut soppa. Musta on itseasiassa alkanut tuntumaan, että kasvissosekeittojen kanssa ei voi koskaan mennä pieleen? 😉 Keitot on muutenkin ihanan helppoja ruokia, pitäis tehdä useammin!

Nyt mä alan valmistautumaan huomiseen kattomalla mun uutta lempparisarjaa Orange is new black:ia. Se on ihan huikee! 😀 Jos ette oo kattonu, niin suosittelen – kyllä unohtu lukutauolla lukemiset kun sen laitto pyörimään, loistavaa rentoutumista siis! 

<3 Aino

6 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Hurjasti onnea huomiseen kokeeseen! Eipä sillä, uskon kyllä että hoidat homman komeasti kotiinpäin, mutta pienistä onnentoivotuksista ei oo koskaan haittaa 😉
  Allekirjoitan tuon, että kun kaapit ovat täynnä terveellisiä ja hyviä raaka-aineita, on vaikeaa syödä epäterveellisesti! 😀 Nimim. itsekin erilaisilla kasvissosekeitoilla, munakkailla ja salaateilla viikonlopun elänyt…

  • Aino kirjoitti:

   Kiitos paljon Laura! Viime vuonna tosiaan n. kolmasosa opiskelijoista pääsi kyseisen kokeen läpi, joten mistään helposta jutusta ei kyllä oo kyse:)

   Hihhi ne on kyllä just hyviä, ja terveellisiä;), pikaruokia! 😀

 2. Anni kirjoitti:

  Vielä sen lisäksi, että olet aivan älyttömän inspiroiva ihminen niin sinulla on vielä mahtava tv-sarjamakukin! Luin jostain aikaisemmasta postauksestasi Orphan Blackista ja päätin antaa sille mahdollisuuden vaikka sarjan idea tuntuikin vähän pölhöltä 😀 Mutta ai että onneksi painoin Areenassa play-nappia, jäin nimittäin niiiiin koukkuun ja katsoin koko 1. tuotantokauden ihan ennätysvauhtia! Satutko tietämään, että näkeekö Orange Is The New Black:ia muualta kuin Netflixistä? 🙂

  Kiitos aivan superista blogistasi, tuo kaikki energia mitä sinulta löytyy välittyy niin hyvin ruudun tällekin puolelle että jokaisen postauksen lukeminen on kuin jonkun energiapiikin ottaisi 😀 Uudet treeni- ja ruokakokeilusi ovat parasta luettavaa, inspiroidun niistä aina valtavasti. Olet ihana!

  • Aino kirjoitti:

   Hahha loistavaa! 😀 Mä itse latasin Orange Is The New Black:in ekan seasonin koneelle, kun en Netflixiä omista… mutta sehän on Netflixin alkuperäissarja, että tuskinpa :/
   Ja kiitos ihanista sanoista, piristit kyllä heti aamusta! Ihanaa päivää sulle Anni:)

 3. Elina kirjoitti:

  Oi kun näyttää hyvältä tuo punajuurikukkakaalisoijarouhekeitto!! Olisiko mahdollista saada siitä reseptiä tänne blogin puolelle? 🙂

  • Aino kirjoitti:

   No se nyt ei ollu mitään ihmeellistä – kookosöljyssä kuullotettu punasipuli, 6 punajuurta ja 200g kukkakaalta keitettynä ja soseutettuna 😀 Kiireisen (laiskan) kokin ratkasu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.