Hae
Aino Mäkelä

Oon rakastunut!!

Ahhhh mikä fiilis!

Aamulla join aamukahvit ja polkaisin urheiluhallille, jossa mulla oli sulkapallotreffit mun kaverin kanssa. Sulkapallo. Oon pelannut sitä varmaan joskus viitisen vuotta sitten viimeksi, omalla takapihalla. Ennakko-odotukset ei ollu kovin korkeella, en oo pitäny sulkapalloa mitenkään rankkana lajina, mutta koska haluan tukea ystävääni urheiluharrastuksen aloituksessa, lupauduin pelikaveriksi. Ja koska halusin monipuolistaa omaa urheiluharrastusta juoksun ja kuntosalin ulkopuolelle. Vaikka musta tuntui, että ”aamutreeni” menee ihan hukkaan.

Ja mitä vielä?! Jo ensimmäisen viiden minuutin aikana mulla oli kuuma. Se oli ihan yllättävän tehokasta! Ja niin monipuolista liikuntaa kropalle – syke pysyy tasasesti ylhäällä, tulee hyppyjä, äkkiliikkeitä, kropan kiertoja ja niitä lyöntejä tietty. Mä taisin rakastua. Sulkapallo on varmaan mun uus lempparilaji. Ihanaa!!

Sanomattakin varmaan selvää, että varattiin vakkarivuoro hallilta. Oon niin innoissaan!!

PS Kattokaa nyt noiden kroppien liikkeitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.