Hae
Aino Mäkelä

18. LUUKKU

Mulla on monia juttuja, joista tykkään Joulussa. Ja jos rupeaisin listaamaan niitä tähän, ette jaksais lukea postausta loppuun asti missä taas odottaa se kivoin juttu eli arvonta 😉 Nykyään ehkä päällimmäisenä on tietysti perheen kanssa yhdessä vietetty aika, mutta jo lapsuudesta kumpuaa ne tietyt perinteet jotka tekee ”Joulusta Joulun” ja niihin tietty liittyy olennaisena osana perheen kanssa yhdessä tekeminen.

Tänäkin Jouluna odotan innolla sitä hetkeä, kun pääsen koristelemaan joulukuusen. Jos äiti olit ajatellut tehdä sen ennen mun kotiintumista, niin suosittelen vaihtamaan suunnitelmia! En oo mitenkään taiteellisesti kovinkaan lahjakas eikä mun esteettinen silmä oo mitenkään erityisen kehittynyt, mutta koristelussa tärkeintä onkin fiilis sekä lopputuloksen aitous: koskaan ei nimittäin kellään oo ainakaan samanlaista kuusta mitä meidän kotona!

Helsingin kaupungin joulukuusiPEFC-sertifioitu joulukuusi
18. LUUKKU luokin todellista Joulun tunnelmaa jonkun onnekkaan kotiin sillä arvottavana on kotimainen PEFC-sertifioitu joulukuusi ja sertifikaatti onkin merkki kestävästä metsänhoidosta minkä ansiosta metsä ja sen puut jatkavat elinvoimasta kasvuaan myös tulevaisuudessakin.

Kyseisiä joulukuusia voi käydä ihastelemassa Tuomaan Markkinoilla Senaatintorilla, jossa seisoo myös Helsingin kaupungin virallinen joulukuusi kauniine valoineen. Sen lisäksi markkinoilta löytyy myös satoja pienempiä, 100-230cm pitkiä kuusia, joista yksi voi tulla koristamaan juuri sinun Jouluasi.

Jättämällä kommentin tähän postaukseen, oot mukana joulukuusen arvonnassa. Aikaa osallistua on lauantaihin 20.12 klo 17 asti, jonka jälkeen ilmoitan onnettaren suosikille ilouutisen! Kuusen voi käydä noutamassa kotiinsa heti sunnuntaina 21.12.2014 markkinoiden päätyttyä.

Näille vastuullisille Tuomaan Markkinoilla patsastelevia PEFC-sertifioiduille kuusille etsitään lämpimiä koteja jouluksi, jonka vuoksi niitä arvotaan myös Tuomaan Markkinoiden Facebook -tapahtumassa sekä instagram-tilillä @tuomaanmarkkinat, joten kannattaa käydä koittamassa onneaan myös siellä!

Muutenkin suosittelen vierailemaan markkinoilla, jos sitä et oo vielä tehnyt: siellä jos jossain on nimitäin sitä aitoa Joulun tunnelmaa! Samalla voi tehdä myös loistavia viimehetken lahjalöytöjä sillä kojut pursuavat toinen toistaan ihanampia ja kekseliämpiä luomuksia.

<3 Aino

11 kommenttia

 1. Iina kirjoitti:

  Oi kuulostaa ihanalta <3

 2. Mea kirjoitti:

  Oii mukana! Tää fontti on muuten ihana jonka oot laittanu ❤️

 3. melissa kirjoitti:

  mukana arvonnassa !!!:)

 4. Maiju kirjoitti:

  Kuusi tois niin joulufiiliksen! <3 Meille kun ei muuten taida kuusta tulla 🙁

 5. Elina kirjoitti:

  Ihanalta kuulostaa! 🙂

 6. Ranja kirjoitti:

  😀 Kuusiarvonta, jopas jotakin!

 7. Heisku kirjoitti:

  Oi kuusipuu, luokseni tuu! 😀 <3

 8. Pulmu kirjoitti:

  Viikonloppuna oli taas tarkoitus hommata kuusi kotiin jouluksi. Sattuisipa hyvin, jos sen voisi käydä hakemassa tuolta Tuomaan markkinoilta. 🙂

 9. sasu kirjoitti:

  Tuonne tuomaan markkinoille ois ihana päästä. Samoin ensimmäinen oma joulukuusi piristäisi erityisesti joulua.

 10. Pinja | Pieni Lintunen kirjoitti:

  Oih, minä niin haluaisin kuusen! Omaan kotiin en ole kuusta hankkinut, kun vietän jouluni isän luona, mutta olisihan se ihana piristys myös kotona

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.