Hae
Aino Mäkelä

Laatuun kannattaa panostaa

Mitä fiksummaksi mä tuun, sitä enemmän mun vahvistus siitä että laatu korvaa määrän vahvistuu. Ja se pätee ihan kaikessa elämässä – mielummin treenaan viisi kertaa viikossa keskittyen antaen siihen kaikkeni entä joka päivä puoliteholla, syön laadukasta ja puhdasta ruokaa (tai herkkuja 😉 ) vähemmän ja saan siitä tarvitsemani ravinteet entä kilokaupalla roskaruokaa joka ei tyydytä mun kehoa koskaan ja mielummin vietän yhden päivän tiiviisti kirjastolla nenä kiinni kirjassa entä useita päiviä oppikirjan sivuja selaillen ilman että saan mitään aikaiseksi. Sama päätee myös materialismiin 😀 Mä lähdin viime viikolla kaupoille ajatuksena etsiä itselle jotku muutaman kympin lämpöset kengät, jotta mun varpaat pysyy lämpimänä näillä pakkaslukemilla. Mutta kuinkas ollakkaan.. en edes kerennyt ensimmäiseen kauppaan kun silmiini osui Eccon ihanat varrelliset lämpimät saapikkaat, jotka oli vielä alennuksessa! Mun äiti on aina puhunut Eccon puolesta ja äidinhän arvostelukykyyn kannattaa aina luottaa, eiks vaan? 😉 Varsinkin jos äiti on yhtä fiksu mitä minun, hihhi!
Vaikka alennettu hinta ylitti mun ”muutaman kympin” budjetin täysin ei tarvinut kauaa pähkäillä, että panostanko laadukkaaseen useita vuosia kestävään kenkäpariin joka sekä pitää mun varpaat lämpimänä että on hyväksi mun jaloille vai puoli-ilmaisiin tossukoihin, jotka on jo parin kuukauden käytön jälkeen käyttökelvottomat 😉

Ja hetkeäkään en oo katunut! Jo parin päivän jälkeen voin tunnustaa olevani rakastunut ja nautin talvesta sekä pakkasista taas uudella tavalla, ilman harmitusta kohmeisista jäätyneistä varpaista 😉 Mun kevään odottelu alkoi jo viime vuoden puolella, kun pääsin tutustumaan hieman tuleviin kevätmallistoihin muutamaankin otteeseen. Ihastuinkin aivan täysin jo silloin kuvassa oleviin supernätteihin Eccon kenkiin joita voi käyttää niin salilla, kaupungilla kävelykenkinä tai sitten juoksulenkeillä.

Tää kenkä on muutakin entä pelkkä nätti ulkokuori ja herkulliset värit sillä mä itse ihastuin enemmän siihen biomekaniikkaan ja tekniikkaan, mikä tän kengän kehittelyn takana on 😉 Varmasti aivan superhyvä jalalle ja kestävä kulutukseen! Beauty&brains – just the way I like it!Yllättäen myös nää ihanat Puman ja Björn Borgin treenivaatteet aiheutti mussa sydämentykytyksiä. Ahhh mitä kuoseja ja värejä! Puman erityisesti juoksuun suunniteltuja vaatteita odotan kyllä innolla kauppoihin, koska tuun varmasti saamaan niistä paljon lisää puhtia tulevaan puolimaratonin treenaamiseen 😉 

Musta on ainakin ihanaa, että on jotain mitä odottaa varsinkin kun tää alkutalvi on muutenkin yleensä sellaista aikaa, että tulee vaan painettua täysiä eteenpäin kevättä odotellen – tehdään paljon töitä, opiskellaan, luetaan pääsykokeisiin ja havitellaan sitä unelmien rantakuntoa ja se kesä on yleensä se palkinto sitten kaikesta siitä ”selviämisestä”. Mutta älkää silti unohtako nauttia arjesta ja nykyhetkestä – päivät jo pitenee sekä valoistuu ja vallitseva säätila on ainoastaan pukeutumiskysymys 😀 

Ihanaa keskiviikkoa!

<3 Aino

12 kommenttia

 1. Didi kirjoitti:

  Pakko sanoa, että minua häiritsee, kun käytät kuin sanan tilalla entä sanaa XD

 2. jenna kirjoitti:

  Ois kiva tietää miten treenaat puolikkaalle? Itse löysin kuntoplussan sivuilta ohjelman minkä avulla treenaan omalle ensimmäiselle puolikkaalle 😉

  • Aino kirjoitti:

   En vielä tällähetkellä mitenkään 😀 En oo vielä täysin lyöny lukkoon mun aikataulua, joten treenaaminen alkaa vasta myöhemmin – yks asia kerrallaan, nyt haluan vielä kehittää itteäni lisää puntilla:)

   Mutta palaan asiaan ehdottomasti sitten, kun se tulee ajankohtaiseksi!

 3. Salla kirjoitti:

  Jep,jep, äiti tietää kaiken 😉

  Toi mitä sanoit kesän odottamisesta on kyllä niin totta! On ihanaa, että on jotain mitä odottaa, varsinkin huonoina päivinä siitä saa voimaa. Kuitenkin elämä on tässä ja nyt, eikä ”parempien aikojen” odottamisen pitäisi viedä tilaa nykyhetkestä nauttimisesta.
  Talvessakin on tosiaan puolensa. Yksi ihanimmista asioista on luminen maisema aurinkoisena pakkaspäivänä. Mulle tulee aina silloin tunne kuin olisin satumaassa <3

  • Aino kirjoitti:

   Jep! Ja tänään vihdoin sain puettua ekaa kertaa näillä korkeuksilla päälleni.. Hihhi 😀 Pieniä juttuja, mutta piristää kivasti.

   Oi että <3 Tuosta mielikuvasta tuli kyllä vähän koti-ikävä.. 😀

 4. Sansu kirjoitti:

  Moikka Aino!

  Ja kiitos inspiroivasta blogistasi. 🙂

  Tulipa mieleen, kun törmäsin kaupassa sattumalta näihin kenkiin ja ihastuin, niin kysyä sinulta, että millaisiksi olet kengät kokenut? Paleltaako varpaita pakkasilla? Olen siis etsimässä kunnon kenkiä, jotka kestävät myös paukkupakkasia ja mietin, että ovatko nämä Ne Kengät. 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Moi Sansu!
   Oii kiitos itselles:) Ja nää kengät on ihan huiput! En oo kertaakaa käyttäny mitää muita kenkiä sen jälkee ko nää ostin 😀 Eikä varpaita oo palellu kertaakaan! Joten suosittelen lämpimästi 😛

   • Sansu kirjoitti:

    Hei jes, hieno homma 🙂 Laitoinkin kengät tilaukseen, kun netistä sai halvemmalla 😉 Toivottavasti nämä ovat varpaideni pelastus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.