Hae
Aino Mäkelä

Mahtava maaliskuu ja mehevät myslipatukat!

Mahtavaa maaliskuun ekaa päivää!<3

Mulla aamu starttas normaaliin tapaan treenillä – mutta epänormaaliin tapaan menin salille juosten pyörän sijasta. En jaksanut lähtä liukastelemaan pyörällä, joten päätin ottaa jalat alle. Siinä sai mukavasti alkulämmittelyt tehtyä ja salille päästyä oli kyllä niin virkeä ja energinen olo – tuun kyllä jatkossakin tekeen mun aamutreenit näin! 🙂

Treenikin kulki hurjan hyvin – lämmittelin vähän kroppaa ensin miesten punnerruksilla ja sitten rupesin kunnolla töihin 🙂 Oli ihan pakko testata hauiskääntöjä seinää vasten, kun vinkin eilen Monnan blogista hoksasin ja se vaikutti niin tehokaalta. Ja kylllä!! Toimi:D Sain ihan erilailla hauikseen tuntumaa.

Paras startti aamuuun! Sai kyllä rutkasti energiaa vetää työpäivä täysillä, eikä ees ärsyttäny vaikka meni ylitöiksi 😀

Maaliskuuhan on mahtava kuukausi ja mahdollisuuksia täynnä. Kai tiesit, että voit toteuttaa kaikki villeimmätkin unelmasi? Mä ainakin aion saavutella omiani täysillä ja itseasiassa olen jo rohkaistunutkin muutaman suhteen.. 😉 Mä haastankin kaikki toteuttamaan jonkun pitkäaikaisen haaveensa tai laittamaan projekteja vireille niiden toteutumisen suhteen, sillä niiden esteenä oot vain sinä itse! Yrittänyttä ei laiteta eikä voi voittaa jos ei koita 🙂

Minkä haaveen sä aiot toteuttaa? Mä palaan omieni kanssa jahka ne on enemmän ajankohtaisia 😉

 

Ja näin maaliskuun kunniaksi saatte maailman parhaiden myslipatukoiden ohjeen – syntisen hyviä ja naurettavan helppoja tehdä! Ainakin mun mielestä nää on aivan täydellisiä – niin meheviä ja maistuvia 🙂 Mä en oikein kaupan myslipatukoille lämpene, kun ne on monesti niin kuivia.. Ja näihin mun tekemiin ei ole käytetty muuta, kuin luonnon omia sokereita – hyvällä omallatunnolla voi siis näitä herkkuja kantaa laukussa välipaloina.

MEHEVÄT MYSLIPATUKAT
6,5dl kaurahiutaleita
2rkl pellavansiemenrouhetta
2,5dl siemeniä/pähkinöitä/kuivattuja hedelmiä jne (mä käytin manteleita, pähkinöitä, rusinoita ja CocoVi:n trailmixiä)
2,4dl makeuttamatonta omenahilloa*
1dl maitoa/soijamaitoa/mantelimaitoa/jne
2rkl vanilja-aromia
2 kananmunaa
2 hyvin käynyttä banaania
 
1. Sekoita kuivat aineet kulhossa keskenään.
3.Lisää joukkoon omenahillo*, maito, vanilja-aromi, kananmunat sekä soseutetut banaanit. Sekoita tasaiseksi massaksi.
4. Levitä massa uunipellille ja paista 200asteisessa uunissa n. 25min.
5.Leikkele ja säilö ennen jäähtymistä, niin patukat pysyy pehmeinä ja mehevinä 🙂
 
*mä keitin paloiteltuja omenia tilkassa vettä niin että ne pehmeni ja sitten soseutin sauvasekottimella – toimi! 🙂
 
 
Nautinnollista perjantai-iltaa kaikille!<3
Millasia suunnitelmia teillä on illan varalle? 🙂 Mä taidan suunnata pitkästä aikaa yöhön.. jänskää!

4 kommenttia

  1. Ines kirjoitti:

    Oi jestas näyttää hyvältä noi patukat! Täytyneepä kokeilla joskus!

  2. Siiri kirjoitti:

    Ah pakko testaa noita myslipatukoita asap!:p

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.