Hae
Aino Mäkelä

Kolme ruokavinkkiä viikonloppuun!

Huh. Tänään on ollu pitkä päivä ja päässä on pyörinyt monenlaisia aiheita kirjoitettavaksi, aina positiivisuudesta uupumukseen. Toisaalta nekin aiheet liittyy yhteen – ainakin tavallaan.  Kuitenkin nyt hieronnan jälkeen on niin rento olo etten saa mun ajatuksia pysymään kasassa, joten ajattelin tarjota teille sen sijaan jotain vähän herkullisempaa luettavaa. Nimittäin ruokavinkkejä viikonloppuun!

Nää kaikki reseptit on mun ihanien kolleegojen käsialaa. Itseasiassa samassa tulee esiteltyä mun suosikki ruokabloggaajat! Kaikki reseptit on tietty gluteenittomia.

 1. Jos et oo vielä testannut ihanan Liemessä-Jennin nerokasta uunifetapastaa niin tee se nyt! Vaikka mä fetasta tykkäänkin, niin tän makumaailma yllätti mut täysin. Ja koska uunifetapasta valmistuu kuin itsestään niin se on myös täydellistä treffiruokaa (kokemusta on) ja sopii muutenkin illanviettoihin.
 2. Mä tykkään ihan hirveästi Hannan Sopan kasvispainotteisista ja värikkäistä resepteistä! Sellainen on myös Bataattiranskalaiset-linssicurrylla, joka on kaikesta terveellisyydestään huolimatta aivan ihanaa mättöruokaa. Ainakin mulle! Suosittelen lämpimästi.
 3. Harva varmaan tietää, mutta Beach House Kitchenin Heli on mun serkun vaimo! 😀 Eikä se ole ainoa syy miksi seuraan tiiviisti Helin blogia nimittäin sieltä saa myös rutkasti inspiraatiota monipuoliseen kokkailuun. Nää miniblinit on ihanan meheviä ja mun keittiössä ne valmistui näppärästi ylijäämä perunamuusista. Vaikka blinejä yleensä nautiskellaankin mädin kanssa niin mun mielestä niissä on parasta juurikin se, että täytteet voi valita ihan oman mielensä mukaan!

Mitkä on sun suosikki ruokablogeja? Entäs oliko nää kolme sulle jo entuudestaan tuttuja?

Herkullista viikonlopun odotusta,
<3 Aino

SEURAA MYÖS: IG @makelaino / FB RAWinto

4 kommenttia

 1. Maikki kirjoitti:

  Suomalaisista niin nää ainaki tuli ekana mieleen 🙂
  – Liemessä
  – Viimeistä murua myöten
  – Anninuunissa(on leivonta blogi, mut välillä ruokareseptejäkin)
  – Tuulia
  – my berry forest
  – chocochili
  – Gurmee

 2. Hanna / Hannan soppa kirjoitti:

  Hei ihanaa kiitos linkistä ja kauniista sanoista <3 Ja mihin seuraan pääsin, wow!

 3. Ret kirjoitti:

  Hei Aino, kiinnostuin ayurverda postauksistasi, syötkö edelleen pitta-ruokavalion mukaan pääosin?

  • aino kirjoitti:

   Moikka! Niinä aikoina, kun mun pitta selkeästi nousee niin noudatan pittaruokavaliota tiukemmin (esimerkiksi kun on kovaa stressiä tai ulkona on tosi kuuma, niinku viime kesänä 😀 ). Näin talvisin puolestaan pystyn syömään myös vähän lämmittäviäkin ruokia ja raaka-aineita, enkä ole niin tarkka pittailun kanssa. Toki omat ruoat on pääsääntöisesti hyvin pittatyyppisiä, sillä oon huomannut miten huono olo monesta pittalle sopimattomasta raaka-aineesta mulle tulee..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.