Hae
Aino Mäkelä

3x raakawhoopie (sisältää arvonnan!)

EkoSegon arvonnan vastauksista otin haasteen vastaan ja kehitin reseptin raakawhoopieihin. Yksinkertaisen haasteen sijaan päätin tuplata panokset ja yhden täytteen sijasta kehittelin kolme! Ja kolmesta yksi on kivan suolainen, sopien yllättävän hyvin makeiden lakritsivivahteisten keksien kaveriksi.

Nauti resepteistä ja osallistu lopussa teemaan sopivaan arvontaan, jonka kanssa juhlistetaan blogin 1800 Facebook-tykkääjän rajan paukkumista! Kiitos kaikille teille, ootte valehtelematta tän homman suola 🙂

RaakawhoopieRaakawhoopie

RAAKAKEKSIT
10g kaakaomassaa
3rkl kookosöljyä
3dl mantelijauhoa
2rkl carob-jauhetta
2rkl lakritsirouhetta
ripaus suolaa
1rkl lakritsirakeita

Hienonna kaakaomassa ja sulata se yhdessä kookosöljyn kanssa vesihauteessa täysin sulaksi. Lisää joukkoon kuivat aineet (mantelijauho, carob-jauhe, lakritsirouhe, suola) ja viimeisenä lakritsirakeet tuomaan purupintaa. Halutessaan osan mantelijauhosta voi myös korvata manteli/pähkinärouheella. Muotoile taikinasta lusikan avulla pikkuleipiä leivinpaperin päälle ja nosta pakkaseen jähmettymään. Valmista haluamasi täyte, jolla täytät keksit niiden jäädyttyä keksimuotoon.

RaakawhoopieVIIKUNAJUUSTO
0,5dl kuorettomia hampunsiemeniä
4 viikunaa
ruokalusikalinen ravintohiivaa
2tl kookosöljyä

Liota hampunsiemeniä vähintään parin tunnin ajan vedessä. Huuhtele ja kuivaa siemenet. Laita kaikki ainekset blenderiin ja tee massasta niin sileä kuin haluat, voit jättää myös viikunoista purupintaa täytteeseen.

LAKRITSIMOUSSE
avokado
ruokalusikallinen carob-jauhetta
ruokalusikallinen lakritsirouhetta
teelusikallinen psylliumia
tilkka vettä

Mittaa avokado ja kuivat aineet kulhoon, hyydytä psyllium tilkassa vettä jonka jälkeen surauta kaikki tasaiseksi joko blenderissä tai sauvasekoittimella.

CASHEWJUUSTO
desi liotettuja cashewpähkinöitä
ruokalusikallinen tahinia
ruokalusikallinen ravintohiivaa
ripaus suolaa

Liota pähkinöitä vähintään neljän tunnin ajan reilussa vedessä. Huuhtele pähkinät ja lisää ne blenderiin muiden aineksien kanssa. Työstä massaa niin kauan, että siitä tulee tuhdin juustomainen.

Raakawhoopie

Yhteistyössä Leeni Viio Holistic Health Coaching.

Ja sitten siihen arvontaan. Tai oikeastaan kilpailuun! Joka käydään itseasiassa tällä kertaa Facebookin puolella. Huomasit varmaan, että kyseiset herkut on tehty ilman minkäänlaista lisättyä makeutusta, luonnon omia makuja käyttäen? Tähän teemaan liittyy myös kyseinen arvonta, jonka avulla jokainen sokerihiiri saa mahdollisuuden päästä irti sokerikoukusta.

”Taltuta makeanhimo” on hyvinvointivalmentaja Leeni Viion ytimekäs verkkokurssi, 14 päivän tehostartti -ohjelma eroon sokerikoukusta. Itse ihastuin kurssimateriaalissa sen pehmeään lähestymistapaan, vaikka kyseessä onkin oikeasti asiasta joka on syytä ottaa hyvinkin vakavasti.

Muistatte varmaan kirjoitukseni valkoisesta vaarallisesta viettelijästä, huumaavasta sokerista?

Kurssilla käsitellään monipuolisesti eri osa-alueita ja aihepiirejä erilaisten tehtävien ja napakoiden, monipuolisten tietopakettien havahduttaen tietoisuuden sokerikoukun syvimpään olemukseen. Tehostartin vinkit sekä reseptit puolestaan auttavat parempien valintojen tekemiseen itse arjessa!

Kommentoi blogin Facebookissa kilpailun julkaisuun kenen kaverin kanssa haluaisit taistellla yhdessä sokeria vastaan. Kaikkien kommentoijien kesken arvotaan ilmainen verkkovalmennus (ovh. 39€), jonka avulla sokerikoukusta irrottautuminen on paljon helpompaa ja hauskempaa. Aikaa osallistua on sunnuntaihin 26.4.2015 saakka.

Onnea kaikille ja vinkatkaahan kavereille kans! Lisää sokerittomia reseptejä löydät blogista avainsanan ”sokeriton” -alta. 

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

3 kommenttia

  1. MM kirjoitti:

    Kaisan kanssa

  2. Tiina kirjoitti:

    Yhdessä armaan mieheni kanssa. Meillä ei siis ole olemassa sokerin suhteen kohtuutta, joten kiitos. Verkkovalmennus sokerikoukusta irtaantumiseen niin, ettei tilalle tule uutta koukkua, kuulostaa mahtavalta.

  3. Kirsi Tähti kirjoitti:

    Yhdessä tyttäreni Helmin (9 vee) kanssa. Molemmat persoja makealle. Helmillä on elämä vielä edessä ja hän innostuisi varmasti tällaisesta haasteesta yhdessä äidin kanssa :). Uusia makuja ja terveellisempiä elämäntapoja opeteltaisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.