Sunnuntain mättöateria
Sunnuntain mättöateria sisälsi itsetehtyjä bataattiranskiksia sekä tonnikalahampurilaisen. Tonnikalahamppareita tein viime viikolla parina päivänä myös töihin evääksi ja niiden teko on tosi helppoa ja maku taivaallinen – ja taatusti on terveellistä! 🙂
Tonnikalahampparin leipänä toimii 100%täysjyvä ruisleipä ja välistä löytyy itsetehtyä guacamolea, raejuustoa, salaattia, tomaattia sekä tietty tonnikalapihvi.
Tonnikalapihvien reseptin löysin Facebookin Fitness recipes -sivulta – kannattaa tutustua, sieltä löytyy paljon käyttökelpoisia reseptejä!
Sekoitin siis keskenään purkin tonnikalaa (vedessä), silputun punasipulin, kananmunan, puoli desilitraa kaurahiutaleita ja maustoin sitruunapippurilla. Pihvit paistuu pannulla nopskaa ja säilyy hyvin parikin päivää ja sopii ruishampparin täytteeksi täydellisesti.
Jos näillä eväillä ei pöpöt karkaa niin ei millään! Meinaan että onnistuin tekemään guacamolesta aika äkästä 😀
Njam! Ja kaikenlisäks terveellistä! Kiitti reseptilinkistä.:)
Ole hyvä vaan! 🙂 Oli kyllä ihan mahtava setti ja vaikka söinkin itseni hieman tyrmään, niin eipäs tullut sellainen turvonnut ja raskas olo!
nam minkä näköinen herkku! oon sitä mieltä, että hampparit on paljon parempia ruisleipään tehtyinä 😉 ja bataattiranut on ihania!
Sama täällä, musta tuntuu että se pehmeä leipä vie liikaa makua niiltä täytteiltä! Bataattiranut on mun lemppareita ja mun oma lemppari on maustaa ne tuliseksi, täydellinen combo bataatin makeuden kanssa 🙂