Hae
Aino Mäkelä

Lepopäivä

Uuet treeniohjelmat tosiaan toimii! Kivasti tuntuu lihaksissa parit juoksulenkit sekä eilinen pylly+reisitreeni eli ”ansaittu” lepopäivä siis. Ja okei, on mulla vähän krapulakin..

Lepopäivät on hassuja, kun en mä oikeen osaa olla tekemättä mitään. Kokoajan mietin, että mitäs jos menisin sittenkin salille – mutta ei, sitä virhettä en tee. Siinä vaan parhaassa tapauksessa rikkoo ittensä, kun keskittymiskyky on mitä on, eikä se treeni edes tehoa samallailla.
Kyllä mä silti kävin vähän happihyppelyllä ja verryttelemässä jalkoja, vielä kun muistais venytellä ennenku nukahan tähän sohvalle.

Pienestä darrasta huolimatta oon onnistunu lukemaan mun tenttikirjan loppuun tänään, jeejeejeeee!! 🙂 Ei oo mitään ihan kevyintä matskua tuo liikuntalääketiede…propsit vaan kaikille lääkisopiskelijoille joiden pitää oikeesti osata nuo kaikki jutut ja termit, ei onnistuis multa. Tai onnistuis varmaan jos se aihe sinällään mua kiinnostais 😀 Muuten kyllä kaikki tuo liikunnan vaikutus terveyteen on tosi mielenkiintosta, opettavaa ja silmiä avaavaa.

Oon muuten miettiny että miks ihmeessä ihmiset vetää krapulassa hirveetä roskaruokaa? Mulla ainakin tulee siitä vielä x10 hirveempi olo 😀 Tankkaan aina hulluna vitamiineja ja muutenki ravinteikasta ruokaa tälläsinä päivinä, poistaa kummasti sitä pahaa oloakin.

Mutta nyt mä rupean kattomaan tota jenkkien X-Factoria, se on ihan lemppari! Nyt pyörii tv:ssä aika paljon näitä kykyjenetsintäkilpailuja ja tää on kyllä mun ehoton lemppari 🙂 Ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin aattelin iltateen kans maistaa palan suklaabataattikakkua jonka just otin uunista…..mmm!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.