Hae
Aino Mäkelä

Resepti täydelliseen kesäaamuun

IMG_1402_2Kun aamulla herää ennen kelloa vielä muiden nukkuessa kannattaa se käyttää tehokkaasti hyödyksi! Mulle kävi tänään just niin ja suunnitelmista poiketen suuntasinkin treeneihin jo 07:30. Aikanen lintu madon nappaa 😉 Treeni oli ihan älyttömän hikistä puuhaa ja vaikka omissa painoissa ei sen kummempaa kehumista ookkaan niin oon kyllä tyytyväinen siihen kehitykseen mihin suuntaan mun homma on menossa – tekniikka alkaa olemaan pikkuhiljaa paremmin ja paremmin hallussa, woooop!
IMG_1401_2 IMG_1400_2Onnistuneen ja hikisen treenin jälkeen oli ihan huikee fiilis ja endorfiinit vaan ryöppys minkä kerkes! Kotimatkalla mä meninkin ihan extemporena treenikamat päällä hiestä märkänä mereen vilvottelemaan 😀 Ja ai että teki hyvää! Hietsu oli vielä aikalailla tyhjillään muutamaa aikaista auringonpalvojaa lukuunottamatta – tosin veikkaan, että hetken kuluttua kun pyöräilen siitä ohi on tilanne jo aivan toinen sillä on nimittäin sen verran upea ilma taas tuolla ulkona!IMG_1399_2Ja kotiin kun pääsin niin jääkaapissa odotti ihana ylläri – itsetehty raakaprotskupatukka, jonka eilen illalla väsyksissä sinne kyhäsin odottelemaan ja jonka olin jo aivan kerenny unohtamaan. Mulla on näin kesällä oikeasti vähän ongelmia syömisen kanssa, kun tuntuu että ei oo oikeastaan nälkä koskaan eikä tee mieli syödä.. Siksi mä suosinkin aika energiatiheetä ruokaa, jotta ei kulutus vahingossakaan pääse menemään miinuksen puolelle 😉

Voisko päivä parempaa starttia edes saada? Nyt kello ei oo vielä edes kymmentä ja mulla on koko loppupäivä aikaa tehdä kaikkea kivaa. Ja energiaa – sitä ainakin riittää! Seuraavaksi hyppäänki taas pyörän selkään ja suuntaan treffaamaan kavereita ja illalla sitten otetaankin suunnaksi Jyväskylä. Niin kivaa!

Aurinkoa,
<3 Aino

4 kommenttia

  1. Jenni kirjoitti:

    Oi, näyttää ihanalta toi raakaprotskupatukka! Voitko jakaa sen reseptin jossain vaiheessa? 🙂

  2. Seidi kirjoitti:

    Näyttää kyllä todella herkulliselle ! Pitäisi joku päivä itsekin yrittää vastaavaa ! 🙂

    http://seidiwashere.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.