Hae
Aino Mäkelä

Tarjolla ilmainen ravintoanalyysi ja treeniohjelma!

Hei vaan kaikille ja iloista tiistai-iltaa!

Koska mä en flunssani vuoksi oo liiemmin muuta tehnyt, kun käynyt koulussa ja yrittänyt parhaani mukaan parannella itseäni (onko parempaa keinoa kuin ystävien piristävä seura ja hyvä ruoka..? 😉 ) niin mitään ihmeellistä postauksen aihetta mulla ei oo teille tänään valitettavasti tarjota, hahha!

Halusin kuitenkin infota teitäkin mun tulevan kevään personal trainer -opintojeni työharjottelusta, jonka suoritan siis Helsingin Savate Clubilla viidelle Savate Clubin jäsenelle 🙂 Työharjoittelussa teen sekä henkilökohtaisen ravintoanalyysin että treeniohjelman jokaisen valitun omien tavotteiden ja lähtötason mukaan. Tarkemmat tiedot mun työharjoittelusta löydätte täältä.

kuva: www.savate.com

Ja mikä parasta – vaikket vielä olisikaan Savate Clubin jäsen niin vielä kerkeät ilmottautua 7.4 alkaville peruskursseille! Tarjolla on siis monenlaisia peruskursseja niin savaten, nyrkkeilyn, kuntonyrkkeilyn, savate formen kuin brasilian jujutsunkin parissa ja samalla pääsee myös kokeilemaan muun muassa paljon hehkuttamiani SandBell -tunteja! 😀

Eli ei muutaku ilmottautumaan mukaan ja lähettämään hakemusta osoitteeseen helsinki@savate.com 😉 Viimeinen päivä hakemuksen lähettämiseen on 28.3.2014 – ei kannata siis turhaa aikailla, vaan tarttua tuumasta toimeen! Lisätietoa sekä mun työharjoittelusta että Savate Clubin harjoitusmahdollisuuksista löydätte osoitteesta www.savate.comLoppuviikon saatte sitten nautiskella enemmän ruokapainotteisista jutuista 😉 Luvassa on muun muassa maidotonta välipalapostausta ja gluteenitonta herkkupiirakkaa, josta jo jaoin vähän teaseria Instagramin ( @aippee ) puolella, hihhi! Viikonloppuna ois myös tarkotus taikoa pitkään unelmoimani kolmen kerroksen raakakakakku ja viritellä uusia raakasuklaaideoita käytäntöön – saas nähdä mihin kaikkeen sitä tentin lukemisen lomassa ennättää 😀

<3 Aino

7 kommenttia

 1. Jasmi kirjoitti:

  Moikka! Kerroinki jonkun aikaisemman postauksen kommenteissa oman juttuni maito- ja viljatuotteiden syömisestä, jos muistat 😉 Tosi kiva ku jaat blogissa maidottomia ja gluteenittomia juttuja, niistä on mulle ainakin tosi paljon apua, kun tää mun lähes maidoton ja viljaton elämä on kuitenkin aika tuoretta vielä. Viime viikonloppuna menin syömään maitotuotteita mm. raejuuston muodossa ja oon saanu kärsiä siitä nyt monta päivää. Vatsan kanssa on ollut ongelmia.. Ja viimeviikolla herkkupäivänä kävin ravintolassa ja mun annoksessa oli leipää ja tadaa illalla olikin kaverina kivat ihottumat taas.. Pakko kai siis uskoa, että ne ei vaan sovi mulle 😀 Nyt kun kroppa on tottunut maidottomaan ja viljattomaan ja sitten ku niitä syö pitkän ajan jälkeen, vaikutukset tulee esille paljon selvemmin! Innolla siis ootan maidottomia välipaloja ja muita sun ruokajuttuja 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Muistan kyllä ja kiva, että mun jutuista on apua! 🙂

   Voi vitsit, kyllä kuulostaa aika kurjalta – mutta toisaalta hyvältä sillä nytpä ainakin tiiät että mikä toimii ja mikä ei! Mulla itsellä on ollu ihan samat kuviot ja kokemukset maidosta ja viljasta sen jälkeen, kun oon ne kokonaan jättäny pois ruokavaliosta.. Eipä tosiaan mitään testejä tarvi, kun niin selkeän eron huomaa omassa olossa:)

 2. Tiia kirjoitti:

  Moi Aino!
  Mä en oo tässä kolmeen viikkoon tehnyt muuta kun koulujuttuja ja syönyt.. 😀 Hahaha! Mursin ranteeni ja sitten se leikattiin ja nyt oon vielä saikulla paketti kädessä 🙁 Mutta enää muutama päivä niin pääsee liikunnan (joskin hieman tavallista kevyemmän) pariin! Toivotaan, että sunkin flunssalle tulee piste pian! 🙂

  Olen siis Savate clubiltakin saikulla, mutta toivottavasti pääsisin takaisin parin kuukauden sisään 🙂 Se selvinnee perjantain kontrollissa:) Voit vaan arvata aionko hakea tuohon ravintoanalyysiin ja harjoitteluohjelmaan! 😉

  • Aino kirjoitti:

   Voi Tiia, reppana! Mut onneksi oot jo voiton puolella 🙂 Tosi tympeitä tollaset loukkaantumiset, mut eihän niille mitään voi – asennehan se sitten ratkasee, et miten sen antaa lannistaa 😉

   Tsemppiä perjantain kontrolliin ja toivottavasti nähdään pian salilla, hihhhi!

 3. A kirjoitti:

  Entä jos en osaa ohjelmaan kuuluvia liikkeitä käydäänkö niitä siinä tapauksessa läpi vai annatko ns. vaan lapun käteen? Oon itseasiassa jo tyyliin tammikuussa ajatellut että aloittaisin nyrkkeilyn Savate Clubilla ja nyt jos siihen vielä päälle sais treeniohjelman niin vau! 😀 Tosin en sitten tiiä oonko kasvisruokailijana (vaikuttaako tää?) ja aloittelijana liian hankala tapaus…

  • Aino kirjoitti:

   Siis tottakai hommaan kuuluu myös henkilökohtaista ohjausta 🙂 Eikä kasvisruokavaliolla ole mitään merkitystä eikä sillä, kuinka kokenut on liikunnan suhteen!

   Hakemusta vaan menemään ja peruskurssille mukaan! 🙂

 4. Tiia kirjoitti:

  Juu voiton puolella ollaan ja elämä alkaa voittamaan 😀 Toivotaan että pääsen pian palaamaan salille! Siihen asti mennään hieman ranteille kevyemmällä treenillä, mutta onhan sekin aika mahtavaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.