Hae
Aino Mäkelä

Aamupalaviikko starttaa!

Heipsansaaa!

Millaset fiilikset teillä on viikonlopun jälkeen? Toivottavasti saitte rentoutua ja nautiskella munkin puolesta, sillä mä olen aivan kuollut ja kaukana levänneestä 😀 Epähuomiossa buukkasin itselleni viikonlopulle tuplasti työvuoroja eli normihommien lisäksi myös keikkoja, joten kiirettä piti ja unet jäi vähiin. Onneksi kerkesin myös palvoa aurinkoa, nautiskella hyvästä seurasta ja herkutella grilliruualla. Mmmmm grilliruoka… se on kyllä yks kesän parhaimpia juttuja!

Viikonlopun jäljiltä mulla on siis varmaan viikon univelka harteilla ja sen kyllä huomaa. Ei oikein huvita tehdä mitään – ei mennä salille, ei siivota, ei laittaa ruokaa.. ihan kökköä 🙁 Mutta onneksi nyt on pari vapaata ja saan kunnolla levätä sekä ottaa aikaa itselleni. Ah, luksusta!

Mutta joo, jos vihdoin päästäis tuohon otsikkoon…? ;D Musta tuntuu niinku oisin syönyt jo ikuisuuden aamulla saman puurosetin, joten ajattelin haastaa itseni tekemään viikon ajan joka aamu eri aamupalan, nyt kun saan pikkuhiljaa alkaa palailemaan takaisin normaaliin ruokavaliooni. Varmaan aikalailla samoista aineksista se tulee silti koostumaan, mutta onneksi ruuan kanssa on vain mielikuvitus rajana 😉 Ja juuri sitä mielikuvituksellisuutta ja inspiraatiota keittiöön mä yritän vähän tän haasteen avulla myös herätellä eloon.. kiireessä luovuus lopahtaa 🙁

Palkkarismoothie+kreikkalaista jugua höysteillä

Palkkarismoothie+kreikkalaista jugua höysteillä

Tänään treenin jälkeen nautin oikein herkullisen aamupalan 🙂 Elikkäs palkkari meni alas smoothien muodossa ja kaverina oli kreikkalaista jugurttia + kaurahiutaleita, siemensekoitusta, pellavansiemenrouhetta, ananasta ja hunajaa <3 Ihanan raikas kesäinen aamupala! Mulla ei oikeastaan näillä kuumilla ilmoilla edes tee mieli syödä mitään kuumaa (esimerkiksi sitä puuroa) vaan tälläset raikkaat vähän kevyemmät setit maistuu parhaalle 🙂

”AFTER WORKOUT” -smoothie
2mitallista riisiproteiinia
banaani
3dl nestettä
3rkl kaurahiutaleita
1rkl macajauhetta
1rkl brahmi-yrttijauhetta
1rkl kookosöljyä
=> blenderissä tasaiseksi => NAUTI!

Tuo riisiproteiini ei ihan parhaalta pelkkään veteen sekoitettuna maistu, mutta voi luoja kuinka hyvää se oli tässä smoothiessa! Nammmm 🙂 Bansku tekee kaikesta hyvää, hihhih.

4 kommenttia

  1. Salla kirjoitti:

    Hyvän haasteen oot itsellesi heittänyt 🙂 Aamupala on just semmonen ateria jonka kanssa helposti ehdollistuu johonkin tiettyyn. Se on sääli, kun erilaisia aamiaisia voi keksiä aivan rajattomasti….

  2. Jenny kirjoitti:

    Voitko kuvata noi aamun aamupalat ja laittaa blogiin? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.