Hae
Aino Mäkelä

Tuula sai pentuja!

Meillä on ollut pitkä viikonloppu, kun ollaan odotettu Tuulan pentuja syntyväksi – ja tänään vihdoin odotus palkittiin! Tuula heräsi aamulla neljän aikaan ja siitä tiesin, että tänään tapahtuu. Ja kovinkaan kauaa Tuula ei aikaillut, vaan pennut olivat maailmassa jo ennen puolta päivää <3 Kaksi narttua ja yksi uros, kaikki ihanan reheviä ja elinvoimaisia.

Tuula on hoitanut hommansa ensiluokkaisesti ja synnytys oli mitä rennoin ja huolettomin. Pennut ovat ahneita ja oonkin saannut kuunnella koko illan rentouttavaa maiskutusta niiden ruokaillessa. Olo on niin onnellinen ja helpottunut, kun kaikki meni näin täydellisesti <3

Tulevat viikot meillä siis elellään pentukuplassa ja seurataan näiden pienten kasvua ja kehitystä. Niin kivaa!

<3 Aino

LUE MYÖS:
Tervetuloa Karhukorpeen! / Lupauksia uudelle vuodelle / 3 askelta kohti hyvinvointia

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.