Hae
Aino Mäkelä

Käy kipiää..!

En voi uskoa tätä. Taino, oikeastaan voin…. tämähän on oman tyhmyyteni aikaansaannosta. Kävin eilen aamulla salilla tekemässä jalkatreenin. Iltapäivällä aurinko paistoi niin makiasti, että mun oli pakko, ihan pakko, lähteä lenkille. Ja mä idioottina juoksin, vaikka tiedän, että se ei tee hyvää jalkatreenin kans samana päivänä…muttakun se askel oli niin kevyt ja fiilis oli loistava, niin en viittinyt vaan kävellä! Ähhh. Ois pitänyt.

Tänään aamulla lähdin aamulenkille. Pystyin juoksemaan noin 10minuutin ajan ja suurimman osan siitäkin ajasta purin hampaita yhteen. Mun vasemman jalan penikkalihas oli niin kipeä, että ei varmaan koskaan oo ollut. Sitten mä luovutin. Ärsytti, ärsytti niiiin paljon.. mulla oli tarkotus tänään vähän lyödä omia enkkoja uusiksi! Mut ei niin ei.

Luovuttamisen jälkeen en melkeen pystynyt ees astumaan vasemmalle jalalle, joten kävely kotiin oli aika verkkaista.. puhelimestakin loppui sopivasti akku, joten loppumatkalle ei ollut edes musiikkia. Maanantai. Mä aina hehkutan, kuinka ihania päiviä maanantait on, mut tänään ei kyllä oo ollu yhtään mitään kehumista!

Tässä mä nyt yritän kirjotella kouluun oppimistehtävää mun liikunnallisesta elämäntavasta ja voin sanoa, että ei paljon kiinnosta. Yritin aamulla ottaa teille ”progress” kuvia (edelliset on jostain syyskuun alusta), mutta peilikuva ei näyttänyt hirveän erilaiselta, joten jätin ottamatta. Ärsytti sekin. Voin kertoa, että saatan kohta lähtä lähikapakkaan bisselle, jos mun kaveri vielä jatkaa usuttamista yhtään (niin, kello on puol12 maanantaina..). Tai sitten mä vaan lähden rääkkäämään mun yläkropan salille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.