Hae
Aino Mäkelä

Nokka kohti pohjoista

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATerkut Suomeen!

Tulin tänään yhdeksi yöksi takaisin Lissaboniin parin uskomattoman Ericeirassa vietetyn päivän jälkeen. Ericeirassa tutustuin aivan mahtaviin ihmisiin ja nautin kaupunkielämän jälkeen rennosta oleskelusta luonnon rauhassa aivan uskomattoman paljon, vaikken huonosta surffaussäästä johtuen aalloille asti vielä päässytkään. Ericeira on fiilikseltään tosi rento ja huoleton sillä asuttaahan sitä pääasiassa surffarit, jotka ei hirveästi jaksa ottaa stressiä elämästä 😉

Porto on huhujen mukaan täysin vastakohta tälle kaikelle mitä oon nyt päässyt kokemaan – ilmeisesti se on enemmän Suomen kaltainen. Kadut on kaavamaisessa järjestyksessä ja ihmiset enemmän työkeskeisiä suorittajia mitä täällä nautiskelijoiden Lissabonissa 😉

Innoissani odotan minkälainen seikkailu mua siellä odottaa! Hauska nähdä vähän erilainenkin puoli Portugalista 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAMutta palataan Portoon sitten vielä omakohtaisempien kokemusten kanssa, jahka niitä kertyy 😉 Ennen koneen sulkemista halusin kuitenkin vielä muistuttaa teitä parista jutusta:

– Viikon päästä torstaina on SATS Elielillä klo 18:30 RunSpeedplay tunti, jonne mä oon menossa ja jokainen paikalle tullut lukija osallistuu kolmen kuukauden SATS -jäsenyyden arvontaan! Osallistuminen on teille tietty täysin maksutonta ja musta ois ihana, jos tulisitte mun kanssa juoksemaan – näin loman jälkeen nimittäin kunto voi olla vähän rapakunnossa, hahha 😉 Lisää tietoa löydätte mun aiemmasta postauksesta ”Tuu mun kaa juokseen!” (TÄSSÄ).

Ja vielä ens viikon tiistaihin asti on aikaa osallistua #gfsokeritonsyyskuu -kilpailuun, jonka järjestän yhdessä GreenStreetin kanssa! Palkinnot on huikeat ja muun muassa pääpalkintona on yksityinen raakasuklaa workshop kahdeksalle hengelle 😀 Lisätiedot kilpailusta ja osallistumisohjeet löytyy TÄÄLTÄ.

– Lokakuun 25päivä MT-personaltraining järjestää Treenipäivän, jossa mä saan ilon ja kunnian olla mukana valmentajan roolissa. Mä oon niin otettu tästä kunniasta ja kiitollinen luottamuksesta! Treenipäivä järjestetään Kartanokylpylä Kaisankodissa ja se sisältää erilaisia treenejä, ravintoluennon sekä raakasuklaa -workshopin.

Eli ei muutako kaikki vaan innolla mukaan viettämään antoisaa ja monipuolista Treenipäivää meidän kanssa! Mä en ainakaan aiemmin oo törmännyt kellään näin monipuolista kokonaisuutta, joten on ilo ja kunnia olla osa näin hienoa konseptia 🙂

Lisätietoa ja ilmottautumiset hoituu Monnan ja Tuukan kautta laittamalla spostia joko osoitteeseen ptmonna(@)gmail.com tai pttuuka(@)gmail.com.

Nyt unille ja huomenna reippaana aamulenkille pitkin Lissabonin katuja ennen bussimatkaa kohti Portoa! Mä oon kyllä täällä Lissabonissa niin kotonani kuin ihminen vaan voi olla, hihhi.

Nauttikaahan tekin torstaistanne,
<3 Aino

2 kommenttia

  1. Marianne kirjoitti:

    Ihania kuvia! Täällä seurataan innolla reissusi etenemistä ja bongaillaan tuttuja mestoja 🙂 Itse koin, että Portosta juuri puuttui ne suorat kadut ja selkeä rakennuskaava, jonka takia olin siellä enemmän alussa eksyksissä kuin Lissabonissa. Katsotaan mitä mieltä itse olet? Se pitää paikkansa, että Portolaiset ovat ehkä enemmän työorientoituneita kuin Lissabonissa. Melko lungi elämäasenne taitaa kuitenkin olla kaikilla Portugalilaisilla!!!

    • Aino kirjoitti:

      Se uudempi puoli kaupungista oli toki enemmän ”järjestykseen rakennettu”, mutta muuten mun mielestä kans se oli sekavampi entä Lissabon! Hah 😀 Ja ilmapiiri oli aivan täysin toisenlainen… Jotenkin paljon kireämpi ja jännittyneempi mitä edes osasin odottaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.