Hae
Aino Mäkelä

Elefanttien luona

Tämä postaus on omistettu mun rakkaalle kummitytölle Emmalle <3

Kukkuu! Nyt on ensimmäisen varsinaisen Sri Lankan reissupostauksen aika, sillä en vaan malttanut olla kirjoittamatta tätä – tai oikeastaan siis julkaisematta näitä kuvia. Eilen aamulla heräsin 5:05 ja vartti myöhemmin majatalon isäntä koputti oveen, varmisti että olen hereillä ja tarjoili aamuteen. Hädintuskin maltoin koskea teeheni sillä olin niin innoissani: me oltiin nimittäin lähdössä safarille!

Viisi tuntia seikkailtiin ympäri Udawalawen kansallispuistoa mikä on erityisesti tunnettu elefanteistaan, joita saatiinkin ihastella useampaan otteeseen. En ollut edes unelmoinut, että ne olis livenä niin kauniita! Todella elegantteja ja kaikenkaikkiaan vaikuttavia eläimiä. Elefanttien ja kauniiden maisemien lisäksi nähtiin myös riikinkukkoja, puhveleita, mangusteja, krokotiileja, peuroja, apinoita ja kaikenlaisia lintuja.

Kokemus oli ikimuistoinen enkä voi kun suositella sitä kaikille! Jokaiselle Udawalaween suuntaavalle haluan vinkata myös Secret Riverside Safari Lodge -guest housesta, jossa majoituin sillä se oli kirkkaasti paras kaikista missä oon vieraillut 🙂 Ympäristö oli keidasmaisen kaunis, huoneet viihtyisät ja viileät minkä lisäksi isäntäperhe oli todella sympaattinen ja perheen äiti varmasti yksi Sri Lankan parhaimmista kokeista.. Siis ruoka oli valehtelematta ihan täydellistä. Ehdottomasti parasta, mitä oon täällä syönyt!

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Yksi kommentti

  1. Kaisa kirjoitti:

    Emma:
    Tuu jo kotiin Aino! Kiitos kuvista, ne oli hienoja 🙂

    Ihania kuvia <3 Nautihan vielä muutamasta päivästä ?
    ~K.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.