Hae
Aino Mäkelä

Voicen haastattelu ja blogin oma Facebook -sivu!

Heipodeii ja ihanaa maanantaita ihmiset!

Mites teillä menee, väsyttikö aamulla vielä viikonlopun jäljiltä? Mulla ainakin meinas  tehdä herääminen vähän tiukkaa, mutta arvatkaa vaan nousinko salamana sängystä ylös ja ponkaisin treeneihin intoa puhkuen, kun aamupöhnässä selasin Instagramia jossa tätä mun vuoden vanhaa kuvaa oli liketetty? 😀

52 viikkoa sitten :) Hih!

52 viikkoa sitten 🙂 Hih!Ja viime viikolla :PJa viime viikolla 😛

Motivaatiota heräämiseen nostatti myös järjetön innostus Justin Timberlaken keikasta, jonne oisin halunnu viiä mun ystävän fiilistelemään Justinia. MUTTA EI! Mun iPhone petti mut taas ja kiitos nettiongelmien jäi liput saamatta 🙁 Ja nyt itkettää. 

No mutta, aina ei voi voittaa ja enköhän mä jotain keksi noiden lippujenkin suhteen vielä 😀 Jos joku onnistu hamstraamaan pari ylimääräistä lippua, niin mulle kyllä kelpais! Hahha.

Mä ja yks mun esikuvista, huippu Monna <3

Mä ja yks mun esikuvista, huippu Monna <3

Mutta takas mukaviin aiheisiin! Palataan vielä vähän viikonloppuun ja messufiiliksiin, sillä oon ihan unohtanu jakaa teille linkin mun Voicen haastikseen – joka löytyy TÄÄLTÄ ! Kannattaa tsekata varsinkin ne mun muotivinkit, kun oon tämmönen alan asiantuntija ;D 

Ja yleisön pyynnöstä tein myös vihdoin blogille oman Facebook -sivun, joten käykäähän tykkäämässä! Sinne päivittyy sitten kaikki uudet postaukset kätevästi niin seuraaminenkin helpottuu huomattavasti, jos tykkäätte naamakirjaa paljon käyttää 😀 Mulla on vielä vähän teknisiä ongelmia tuon sivun muokkausten sun muiden kanssa, mutta kaikki ajallaan! 

2 kommenttia

 1. Lukija kirjoitti:

  Miks hymyilet aina niin oudosti? Et ikinä normaalisti hampaat esillä kauniisti vaan aina suu oudosti? Se ei näytäkauheen luonnolliselta ja aikuismaiselta, miltö taas sinä oikeasti vaikutat:)

  • Aino kirjoitti:

   Heh voi kiitos!:)

   Mutta tuohon sun kysymykseen en oikein osaa vastata.. Ehkä siks että mua usein vähän jänskättää kameran eessä? 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.