Hae
Aino Mäkelä

Voi rakkaus mikä viikko ja sen loppu!

Annan juhlat Annan juhlat Annan juhlat annanjuhlat8Annan juhlatIhanaa maanantaita tyypit!

Uusi viikko alkoi tänään poikkeuksellisesti: vielä vähän väsyneenä ja viikonlopusta rähjääntyneenä, mutta sitäkin onnellisempana. Viime viikko oli ihan mahtava ja ehdottomasti yks kesän parhaista sillä sain viettää sen hyvässä seurassa, tehden hauskoja asioita ja keräten paljon sellaisia muistoja, joita tuun vaalimaan vielä pitkään.

Huippu viikko huipentui jo kauan odotettuun viikonloppuun, nimittäin ihanan Annan valmistujaisjuhliin! Kyseessä oli tuplajuhlat sillä myös Annan veli oli saanut opiskelunsa päätökseen 🙂  Luvassa oli myös kesän ensimmäinen roadrtip, sillä juhlia varten matkattiinkin aina Pohjois-Karjalaan asti – kauniin Kiteen luonnonmaisemiin. Oikeastaan kaikki oli suorastaan idyylistä ja kokonaisuudessaan juhlat oli todella onnistuneet, minkä varmasti näätte kuvista: niistä katsellessa ainakin mun sydämen valtaa suuri lämmön tunne.

Annan juhlatAnnan juhlatAnnan juhlatAnnan juhlatAnnan juhlatAnnan juhlatAnnan juhlatAnnan juhlatAnnan juhlatAnnan juhlatAnnan juhlatBloggaaminen on tuonut mun elämään vuosien varrella tosi paljon kivoja juttuja, joista oon äärimmäisen kiitollinen, mutta ehdottomasti parasta on kyllä ystävät. Ne sellaiset, jotka tykkää susta just sellaisena kun sä oot – kaikkine oikkuines, virheines ja hölmöine juttuines – tukee sua ja joiden kanssa juttua riittäis aina maailman tappiin asti. Iso kiitos siis Annalle, Elinalle, Janinalle, Marissalle, Monnalle, Petralle ja Terhille sekä tietysti myös muulle juhlaväelle ihanasta viikonlopusta!

Kuvista välittyvän tunnelman lisäksi mun on pakko antaa erityiskehut ja kiitokset ihan mahtavasta tarjoilusta. Koko viikonlopun ajan ruoka oli ihan superhyvää! Pääsin myös herkuttelemaan Annan ja Terhin Purefactoryn raakakakuilla ja -suklaalla, joista jälkimmäisistä ehdottomaksi lemppariksi nousi lakritsi-vadelma. Mmm – kyllä tytöt osaa! Vielä aamullakin pöytä notkui herkuista brunssin merkeissä – brunssilla oli käytetty paljon meidän Foodinin tuotteita, ja olikin ihana aloittaa aamu kotoisasti amarantti-kookosmannapuurolla.

Annan juhlat Annan juhlat Annan juhlatAnnan juhlatKauas on pitkä matka, mutta loppuviikon lähes 1500km oli jokainen matkanteon arvoinen. Eilen kyllä kärsin kotimatkalla vähän juhlinnan ja viininjuonnin jälkiseurauksista, mutta oikeastaan fiilis oli niin hyvä että mulla oli väsymyksen lomassa vähän naurussa pitelemistä. Niin paljon iloa ja onnea, mielenkiintoisia keskusteluja ja maailmanparannusta mitä parhaimmassa seurassa! Eikai tässä voi muutakaan kuin todeta, että oon ihan pirun onnekas kun mulla on ympärillä näin huikeita ihmisiä <3

Tänään uus viikko startattiin tuttuun tapaan töissä, jonne mulla olikin jo pitkän viikonlopun jälkeen ihan kauhea ikävä. Kohta ois vielä vuroossa juoksutreenit vetojen merkeissä – niin kivaa! Nää juoksutreenit on tuonu paljon lisää ideoita mun omaan harrastamiseen ja tulevana viikonloppuna onkin sitten edessä kunnon bootcamp, jossa aion opettaa myös mun siskolle kaikkea kivaa uutta treenien piristykseksi.

Annan juhlatAnnan juhlatAnnan juhlatNäihin kuviin – näihin tunnelmiin,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

4 kommenttia

 1. Anna/annahuhtilainen.com kirjoitti:

  Kiitos Aino, että olit ja olet! 🙂

  Voi että, tuun niin onnelliseksi viikonlopun muistelemisesta, ja sitten nää teidän tekstit kuvineen saa miun hymyn entistä leveämmäksi! Ootte superrakkaita! <3

  • Aino Mäkelä kirjoitti:

   <3 Voi Anna, oot niin ihana! Kiitos vielä kaikesta, onneksi viikonloppuun voi aina palata takas näiden kuvien avulla 🙂 <3

 2. Kirsi-Maaria kirjoitti:

  Näytät ihanalta ja näyttää ihanalta! 🙂
  Aurinkoista kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.