Hae
Aino Mäkelä

Kesähaaveita

BilbaoMun kesä on startannu aika mukavasti – oon saanut mun treeni-innostuksen kohoamaan pilviin ja sen lisäksi myös mun pesänrakennusvietti on herännyt talviuniltaan. Tällä viikolla sainkin kahden kuukauden aikomisen jälkeen jopa ostettua, kotiutettua ja kasattua mun keittiöön ruokapöydän. Aikamoista! Ja jos meno jatkuu tälläisenä, niin syksyllä en varmaan enää edes tunnista kotia omakseni 😀

Oon koko kevään asennoitunut siihen, että tuun tekemään koko kesän töitä joten en oo liiemmin suunnitellut mitään sen ihmeellisempää. Tai siis niinhän mä luulin! Eilen illalla kuitenkin havahduin varailemasta Airbnb majoituksia tyttöjen kanssa Kroatiaan, jonne lähdetään ens kuun alusta. Itseasiassa koko reissu oli mulle aika extempore, mutta oon huomannut että niin ne parhaat ideat yleensä syntyykin – sen kummempia miettimättä tai stressaamatta 😀 Enkä nyt millään malttais oottaa, että saisin taas pakata laukut ja suunnata ihastelemaan niitä kuvankauniita maisemia!

BilbaoMuuten aion kesällä olla ihan vaan Suomessa ja nauttia meidän luonnosta, jonka kauneutta oon oppinut vasta viime vuosina arvostamaan. Haluan patikoida, telttailla ja kalastaa. Nauttia luonnon rauhasta ja unohtaa ajantajun. Löytää oman zen-zonen keskeltä ei mitään.

Luonnonrauhan vastapainoksi mun kesään mahtuu kyllä vilinää ja vilskettäkin sillä melkeen joka toisena viikonloppuna mua odottaa jotku karkelot tai tsembalot. Se on tää villi sinkkukesä! Paljon ystäviä, naurua, hauskanpitoa ja toivottavasti rutkasti aurinkoa.

Kävi miten kävi, mä uskon, että tästä kesästä tulee vähintäänki tän vuoden paras! Ja jos edes puolet mun haaveista toteutuu niin mä oon tosi tyytyväinen.

Miltä teiän kesäsuunnitelmat näyttää? Onko haavelistolla samoja juttuja, vai jotain ihan muuta?

Kuvat on Bilbaosta, jossa oltiin huhtikuun alussa. Sinnekkin ois jo vähän ikävä!

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.