Hae
Aino Mäkelä

Jauzaaaaa!

Täältä ruudun takaa löytyy yks aika hymyileväinen tyttö.

Mulla on nimittäin Jouluna neljän päivän vapaat. OIKEASTI! Vaikka mä sanoin että voin olla koko Joulun töissä niin ilmeisesti mun vuodentakainen työpanos joulunaikaan huomioitiin ja saan nyt ottaa vaan rennosti 🙂 Oon niin onnellinen sillä suurinosa mun kavereista on muuttanu pois ja tulee tietty Joulua viettämään kotiin eli saan runsaasti aikaa mun läheisten kanssa! Se on just parasta varsinkin nykyään kun tulee nähtyä liian harvoin niitä rakkaimpia 🙂 Epäilemättä mun pomo siis antoi mulle tän Joulun parhaan lahjan!!

Muitakin ilonaiheita löytyy! Töissä on ruennu rullaamaan mukavasti ja oon huomannu kuinka omalla asennoitumisellaan on oikeasti väliä. Sillä omalla asenteella on oikeasti isompi vaikutus asioihin mitä tulee joskus edes ajateltua. Jos johonkin, esimerkiksi vaikka ei-niin-kivaan työtehtävään, suhtautuu jo ennen homman aloittamista nyrpein mielin ei sen suorittaminen varmaan kivaa olekkaan. Itse muistutan itselleni että työ on työtä ja hommat on hoidettava loppuun asti eikä niitä jätetä muille roikkumaan. Kun oon jättänyt sen negatiivisen asenteen pois on työpäivät sujuneet paljon kivemmin ja nopeammin! Eikä hermojakaan oo kiristänyt yhtään 🙂
Aiemmin olin ehkä hieman hätäinen – meillä töistä siis pääsee kotiin kunhan hommat on hoidettu, joten ”ylimääräiset” hommat rupes aina ärsyttämään hirveästi. Vaikka eihän ne oikeasti ylimääräisiä ole vaan kuuluu meidän hoidettavaksi 😀

Halusin vielä ehdottomasti jakaa yhden ruokavinkin, jonka sain eräältä lukijalta – tuhannesti kiitoksia vaan! 🙂 Mä oon aina ollu laiska munakkaantekijä ja vaan rikkonut munien rakenteen haarukalla rikki, maustanut ja kaatanut seoksen pannulle.. Eilen kokeilin kuitenkin erilaista tyyliä. Vaahdotin ensin valkuaiset ja lisäsin varovasti keltuaisen vaahdon joukkoon juuri ennen paistamista 🙂 Noin pienellä vaivannäöllä sai kyllä ison eron aikaiseksi!

Oon edelleen maailman huonoin munakkaiden paistamisessa…täytteenä paprika, pinaatti, oliivi, sipuli ja valkosipuli sekä raejuusto! Mmmm-mm 🙂

PS Onneksi mulla on tänään vapaapäivä.. meinaan että tuntuu punttitreenit pikkusen lihaksissa – ihan erillai entä ennen treenitaukoa! Mahtavaa, oon niin fiiliksissä! Tietää ainakin tehneensä, kun sängystä nouseminenkin tekee tiukkaa 😉

2 kommenttia

  1. indie by heart kirjoitti:

    Heippa Aino! 🙂 Sulla on tosi inspiroiva blogi. Välillä tuntuu että me syödään liian huonosti (epäterveellisen raskaasti, rasvaista ja liikaa sokeria valmistuotteista jne.) ja sun elämänasenteesta tulikin tosi hyvä mieli. 🙂 Oon ruvennut katsomaan aika tarkasti mitä kaupasta kotiin kannan, vaikka se sitten maksaisi vähän enemmän.Niin ja eksyin tänne äsken Si Moda-blogin kautta ^^ Liityin muuten seurailijaksi (Bloglovinin kautta) ja odotan innolla lisää ruokainspiraatiota yms! Noita punajuuribrownieita tekee kyllä mieli testata..- Satublogini: Indie by heart

    • Aino kirjoitti:

      Voi kiitos ihanasta kommentista! 🙂 Ruoka on kyllä sellainen asia, minkä hinnasta ei kannata tinkiä – se on niin iso osa hyvinvointia! Kiva kun jäät seurailemaan, käyn tutustumassa sun blogiin heti kun pääsen tietokoneen ääreen!:) Ja suosittelen kyllä testaamaan, just sain työkavereilta kehuja kuinka hyviä ne oli (eikä meinanneet uskoa, kun kerroin että on punajuureen tehtyjä ;D)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.