Hae
Aino Mäkelä

Pakoon pakkasta

Pakkasta pakoonKoko joulukuu sitä ootettiin ja nyt se sitten tuli oikein ryminällä päälle. Talvi nimittäin. Lumi ja pakkaset! Pohjoisen tyttönä mä rakastan talvea ja etenkin talviurheilua, joten kulunut viikko on sujunu riemukkaissa merkeissä – mitä nyt oon joutunut kaivamaan varastosta sinne unohdetut talvivaatteet ja vuorautumaan Michelin-ukoksi aina uskaltautuessani ulos.

Parhaillaankin taivaalta tiputtelee kevyttä lunta Helsingin kaduille ja pakkanenkin on jo alkanut hieman lauhtumaan. Kuitenkin huijaisin, jos väittäisin etten olis innoissani pääseväni huomenna näihin maisemiin:
Kerala, Intia Kerala, Intia Kerala, IntiaJep, aika uskomattoman kaunista! Suuntaan siis Intiaan ja tarkemmin ottaen Keralan lämpöön kahdeksi viikoksi. Matkaseuraksi saan mun ihanan ystävän ja avoimen mielen, sillä koko reissu oli meikäläiselle semi impulsiivinen heräteostos. Tosin sellainen, jota en varmastikkaan tuu katumaan 🙂

Onko teillä reissukokemuksia Intiasta ja mahdollisesti jopa Keralan seuduilta?

Meillä on aikalailla suunnitelmat vielä auki, joten kaikki vinkit mahdollisista loistavista matkakohteista ja majoituspaikoista, joogasta, ayurvedasta, nähtävyyksistä, seikkailuista, rannoista ja muustakin Intiaan liittyvästä otetaan ilomielin vastaan!

Seuraavat pari viikkoa blogissa ottaa vallan aurinkoisen trooppiset maisemat ja ihan toisenlainen kulttuuri. Parhaat palat reissusta tulee tietysti päätymään teidänkin luettavaksi, ihan vaan senkin vuoksi ettei äidin tarvi turhaan huolehtia 🙂

Joko sais mennä jo?!

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

Kuvat: Flickr

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.