Hae
Aino Mäkelä

The end of week (+treenit)

Kotona taas. Viikonloppu oli kokonaisuudessaan jees, tuntui siltä että aika meni siivillä ja ihmeen paljon kerkesin touhuamaan kuitenkin? 😀 Voi johtua tästä talviaikaan siirtymisestäkin, tää päivä ainakin on tuntunut erityisen pitkältä.
 
 
 

1. Perjantaina lähössä ulos. Pitkästä aikaa olin koko illan puhtaasti vesilinjalla ja silti oli aamulla semmonen olo, niinku ois ollu krapula 😀 Sitä se musiikin jytke, valot ja valvominen teettää!
2. Lauantai-aamuna lähettii retkelle vielä vähän enemmän pohjoiseen. Pakkasta oli jotain -9 ja kyllä meinas vähän palella! Onneks oli tarpeeksi vaatetta mukana, muuten ois voinu jäähä lenkit tekemättä.
3. Meidän matkaseura, mun ex-dogi Vimma. Maailman paras koira!! <3
4. Mä olin kokkausvastuussa koko viikonlopun. Tänpäivän ruuasta ei valitettavasti oo kuvaa, mutta sekin oli kyllä tosi jees! Tässä kanaa, kasviksia ja bataattiranskiksia vuohenjuuston kans. Omnom.

Ja ne treenit..
MAANANTAI salitreeni + aquazumba45min + vesijuoksu 15min
TIISTAI salitreeni
KESKIVIIKKO salitreeni + sulkapallo 60min
TORSTAI powerwalk 10km/1,5h + hydrobic 45min + vesijuoksu 15min
PERJANTAI sulkapallo 60min
LAUANTAI kävely 4km/40min
SUNNUNTAI kävely 7km/60min + salitreeni

Otin vähän iisimmin tän viikon. Jotenkin oon nyt oppinut kuunteleen mun kroppaa paremmin ja sen kyllä huomas tänään salilla! Kolmen päivän ”tauko” salitreenistä ja tänään kyllä treeni kulki aivan uudella teholla taas 🙂 Kyllä sillä levolla oikeesti näköjään on ihan selvä merkitys, vaikka näin malttamattomana ihmisenä se onkin ollut aika vaikea sisäistää.

Miten teillä on menny viikonloppu? Tykkäättekö lumesta ja pakkasesta, vai ootteko siirtyny sisätiloihin treenaamaan? Musta ainakin on ihana nyt kun on lunta, niin pihalla on taas niin paljon kirkkaampaa! Ja ahh varsinkin jos aurinko vielä paistaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.