Hae
Aino Mäkelä
Kaupallinen yhteistyö

Yhden aikakauden loppu

Kaupallinen yhteistyö: Junkyard
*Sisältää mainoslinkkejä

Eilen mua ahdisti. Oli oikein sellainen perinteinen maanantaimasennus, jonka sai aikaan aivan liian pitkäksi venähtänyt kotimatka Tallinnasta ja sunnuntaina voitonhuumassa nautittu skumppa. Eilen väsytti ja kiukutti, ja kaikki tuntui kurjalta – vaikka samaan aikaan tiesin, että kunnon yöunien jälkeen maailma ois taas paljon parempi paikka.


takki Polar Bear / farkut Kay Girlfriend

Vietettiin siis viime viikonloppu Tallinnassa mun poikaystävän kanssa ja tarkoituksena oli vähän rentoutua kiireisen syksyn keskellä – sekä tietty myös harrastaa vähän koirien kanssa. Eikä sen pitäis yllättää, nimittäin siihenhän mulla on mennyt viimeisen vuoden ajan kaikki vapaa-aika ja rahat 😉 Rentoilu kyllä onnistui, mutta silti samalla mun mielessä oli kokoajan sunnuntai. Nimittäin sunnuntaihin kulminoitui kaikki vuoden aikana tehty kova työ harrastusrintamalla ja tietyllä tapaa siihen myös päättyi yksi harrastamisen ajanjakso. Ismosta sai heti kaksivuotis syntymäpäivänään yhdeksän valiotitteliä, joten hirveästi tavoiteltavaa ei enää tulevaisuuteen jäänyt.. 😀

Ehkä senkin takia eilen olo tuntui niin tyhjältä. Oikeastaan kaikki harrastusrintamalla tälle vuodelle asetetut tavoitteet on nyt täytetty ja mitä siitä oikein jääkään käteen? No tietysti ne kaikki hienot muistot ja upeat tulokset, joita vuoden aikana ollaan saavutettu – mutta samalla katosi se jännitys ja kutkutus tulevasta. Nyt oikeasti voidaan koko seuraava vuosi – tai vaikka viisi! – ihan olla vaan tekemättä mitään ja keskittyä ihan muihin juttuihin. Ja se jos mikä tuntuu oudolta!

Ehkä tyhjäksi olon tekee se, että koko vuoden nää tavoitteet on ollu mun mielessä ja ne on ollut se asia joka edellä tätä elämää on viimeinen vuosi eletty. Mitäs sitä sitten oikein edes keksiikään seuraavaksi..?

KAIKKEA UUTTA & VÄHÄN VANHAAKIN

Ei mun onneksi kovin kauaa tarvitse miettiä tuota kysymystä, sillä tiedän jo valmiiksi vastauksen. Koulua on joka toinen viikonloppu ja sen lisäksi etäopiskelua tulee tehdä paljon sekä tehdä harjoitushoitoja.

Ens viikolla mä en ole enää tyttöystävä vaan avovaimo, ja miehen mukana meille muuttaa myös meidän yhteinen koiranpentu Helena – ja veikkaan etttä siinä riittää hetkeksi sopeutumista meille kaikelle viidelle.

Lokakuun puolessavälissä on myös töiden puolesta joka vuoden kohokohta eli I Love Me -messut, joka on yks vuoden antoisimmista mutta myös raskaimmista viikonlopuista.

Eli en usko, että kerkeän tylsistyä tulevien viikkojen aikana! Ja mikä ihaninta, tässä samalla alkoi myös uusi ihana aikakausi – nimittäin kauniiden aurinkoisten pakkaspäivien vuodenaika. Mä rakastan näitä päiviä, kun ilma on kirpeän raikas ja aurinko kimmeltää huuruisessa luonnossa, joka hehkuu ruskan väreissä. Niin kaunista! 

takki Polar Bear / farkut Kay Girlfriend

Tää on mulle ihanaa aikaa, koska rakastan myös kerrospukeutumista ja sitä, kun saa uppoutua pehmeisiin neuleisiin ja muheviin kaulahuiveihin. Ehkä just siksi mä tykkäänkin niin kovasti mun uudesta, kauniin tummanvihreästä teddytakista niin mielettömän paljon: se on pehmeä, lämmin ja sen alle mahtuu useampi villapaita pakkasaamujen varalle. Ja sopii täydellisesti yhteen

kanssa, jotka tyylikkyytnesä vuoksi näyttää hyvältä yhdistettynä mihin tahansa asuun!

Nyt säkin voit tehdä mieleisiä löytöjä kylmenevien päivien varalle Junkyardilta, sillä saat koodilla AINO15 -15% alennuksen yli 50€ tilauksista 30.9. asti!

<3 Aino

LUE MYÖS:
Someton päivä / Kohtalon päivä / Parhaat tavat säästää rahaa

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Kaupallinen yhteistyö: Junkyard

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.