Hae
Aino Mäkelä

1. Uusi vuosi!

Ihanaa Uutta Vuotta 2017 ihan jokaiselle sinne ruudun toiselle puolelle <3 

Kuten jo aiemmin puhuinkin niin mulla on ollut ajatuksena laittaa tammikuun ajaksi blogiin käyntiin ”hyvinvointikalenterin”, mutta varoitan jo nyt etten pysty lupaamaan mitään.. Tämäkin postaus meinas jäädä julkaisematta, koska mun puhelin päätti mun tarvitsevan lisää offline-aikaa eikä suostu enää latautumaan (tai siis enempää kuin 4% jonka jälkeen se pysyy päällä ehkä viiden minuutin ajan).

Erilainen joulu

No, ei anneta asian häiritä eikä murehdita sellaista mihin ei voida vaikuttaa – joohan? Se vois olla mun tammikuun ensimmäinen neuvo, jota kannattaa alkaa tietoisesti harjoittelemaan ihan päivittäin nimittäin sillä on ihan älyttömän iso merkitys siihen omaan ajatusmaailmaan ja sitä kautta myös tietysti käytökseen.

Jos alat jo työmatkalla raivoamaan punaisissa liikennevaloissa omaa huonoa tuuria tai sitä miten elämä vastustaa, niin mitenköhän tuleva työpäivä tulee sujumaan…veikkauksia?

Oikeastaan tänään mun ei ollut edes tarkoitus antaa mitään sen kummempia elämänohjeita vaan näyttää teille tää video, jonka näin itse pari viikkoa sitten ensimmäistä kertaa. Ihan mielettömän hyviä oivalluksia ja mä toivon, että tää inspirois jokaista hieman miettimään omia prioriteettejä ja peilaamaan omaa arkeaan, haaveitaan ja tavoitteitaan sitten uudestaan tän kautta.

Mitä tykkäsitte, eikö ollutkin ihana video? Ja koska ”always is room for a couple of beers with a friend” mä jätän nyt mun uuden vuoden siivouksen hetkeksi kesken ja suuntaan kaverin kanssa haukkaamaan raitista ilmaa 🙂

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.