Hae
Aino Mäkelä

Uuden äärellä

Elokuu on ehdottomasti mun lemppari kesäkuukausi. Nautin niin paljon tästä fiiliksestä, kun kesä on melkein ohi ja syksy odottelee nurkan takana – se on nimittäin aikaa kaikelle uudelle ja jännittävälle!

Nimittäin mulle kesä on paljon muutakin ja paljon enemmän kuin aurinko ja helle tai loma. Kesä on aikaa inspiroitumiselle, latautumiselle ja uuteen valmistautumiselle. Ja niin se on ollut tänäkin vuonna! Loputtomasta valosta inspiroituneena ja auringossa latautuneena oon ihan täynnä energiaa ja intoa, sekä rohkeutta tehdä taas niitä omannäköisiä juttuja. Ja loman aikaansaamaa lepoa saa kyllä kiittää siitä, että taas muistaa mitä oikeasti elämältä haluaa ja miks

Ja varmasti just siks mulla onkin ollu viimepäivinä niin mielettömän hyvä fiilis! 

Uusia alkuja

UUSIA ALKUJA

Oon huomannut, että ainakin mun omalla kohdalla on tärkeää että elämässä on mielekästä sisältöä ja vaihtelevuutta. Mun elämä on harvoin mitenkään tasaista ja keksin kyllä aina paljon menoa ja meininkiä ympärilleni – tänä vuonna se on tarkoittanut paljon koirien kanssa harrastamista, mutta syksyn tullen kuviot taas muuttuu 🙂

Mitään radikaaleja muutoksia ei kuitenkaan oo tulossa, mutta kaikkea pientä kivaa mikä pitää kivasti mielen virkeänä. Reilun kuukauden päästä aloitan opiskelut ja tuunkin seuraavan vuoden aikana viettämään tiiviisti viikonloppuja Tampereella! Tiedän jo nyt, että vuosi tulee olemaan rankka, mutta kaiken sen vaivannäön arvoinen. Ideaaliahan olis jos viettäisin ne vapaat viikonloput kotona nautiskellen, mutta sitä tuskin tulee tapahtumaan.. ainakaan ihan joka viikonloppu 😉

UNELMIEN KOTI

Moni teistä varmasti muistaa, että oon jo pidempään haaveillut omasta kodista luonnon ääreltä. Sitä täydellistä yksilöä ei kuitenkaan oo vielä tullut vastaan ja muutamia pettymyksiäkin on sen suhteen tullut tässä koettua.. Tiedän kyllä, että se meille täydellinen koti tulee vielä vastaan – ja juuri oikealla hetkellä. Eli mun tuntien juuri silloin kun ei olis aikaa muuttaa yhtään mihinkään! 😀 

Onneksi mun nykyisessä asunnossa ei oo mitään vikaa ja mikään kiirehän siitä ei oo mihinkään lähteä. Syksyn aikana kuitenkin asumiskuviot muuttuu sen verran, että kämppis & kämppiskoira muuttaa omaan kotiin ja mun poikaystävä puolestaan muuttaa meille. Jaiks! 

Mitään sen ihmeempää ei syksylle oo onneksi tiedossa, mutta mä veikkaan että Tampere-viikonloput + oheisopiskelut on kyllä ihan riittävä lisämauste perusarjen pyörittämiseen. Siispä kaapit täyteen reishiä ja innolla kohti syksyä – siitä tulee varmasti huikea!

<3 Aino

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.