Hae
Aino Mäkelä

I love London

Moikkamoi!

Kotona ollaan ja voi vitsit, että oon mielissään tuosta ulkona vallitsevasta säästä – siellähän on melkein kesä! Hihhihiihii, niin ihanaa että kesäisen Lontoon jälkeen ei tarvinu heti alkaa palelemaan ja kaivamaan villapaitoja kaapinpohjalta 😀 Lontoossa tosiaan oli aivan ihanat ilmat ja aika kului kuin siivillä – totaalinen irtiotto arjesta teki hyvää eikä loistavassa seurassa onneksi kerennyt liiemmin miettiä työ- tai kouluhommia, pääsykokeista puhumattakaan.

Alla vähän instagram-fiiliksiä (@aippee) Lontoosta – sanomattakin varmaan selvää, että rakastuin kaupunkiin täysin ja oisin viihtynyt vielä paljon pidempään Siirin loistavassa huolenpidossa <3
lontooinsta1 Hihhihihi ruokaa! Se oli Lontoossa aivan loistavaa ja useimmiten lähes taivaalista. Syötiin paljon ulkona ja vikana iltana sitten loihdittiin kolmen ruokalajin illallinen kotioloissa – eikä ollu pettymys sekään 😉 Gluteenittomat ja maidottomat Lontoo-ruokavinkit seuraa sitten perässä!lontooinsta6lontooinsta7lontooinsta14lontooinsta11Siiri myös tietty näytti mulle kaikki Lontoon nähtävyydet. Onneksi oli hyvät ilmat niin pystyttiin kulkemaan paikasta toiseen pääasiassa kävellen eli askelia päivistä ei kyllä uupunut 😀 Mä muutenkin aina tykkään käveleskellä ympäriinsä sillä silloin sitä kaupunkia oikeasti näkee vähän enemmän entä metrossa istuskellessa, hahha!lontooinsta8lontooinsta13lontooinsta17Sitten tietty myös reippailtiin aamulenkkien ja salitreenien merkeissä! Vitsit että oli ihana treenata pitkästä aikaa kaverin kanssa sekä avartaa omia treeninäkemyksiään entisestään ja sainkin pitkästä aikaa kunnolla mehut itestäni irti salilla pumpaten 😉 Lihakset kyllä saatiin kipeiksi ja varsinkin kotimatka oli aika tuskainen, kun pakarat oli ihan hellänä edellisen päivän treenistä…hahha!Sit mä tietty myös shoppailin (lähinnä treenivaatteita tosin) ja kotimatkalla sorruin vielä maitotörttöilyyn, kun viimeisillä punnilla ostin Starbuckista frappuccinon – koko loman aikalailla muuten elelin ”normaalilla ruokavaliolla” sillä Lontoosta löytyi paljon gluteenittomia ja maidottomia herkkuja, hihhi!

Tällänen ”oma aika” tulee aina välillä enemmän kuin tarpeeseen. On ihana päästä vähän tuttujen kuvioiden ulkopuolelle selvittämään omaa päätään ja ajatuksiaan – nyt näkee kaiken taas niin paljon selkeämmin ja on mukava jatkaa ihan tätä normaalia perus arkea rutkasti keveämmällä mielellä, hihhi.

Mulla oli jotenkin niin rento ja itsenäinen, kevyen onnellinen, olo kun vaeltelin pitkin Lontoota ihastellen sen kauneutta ja kauhistellen sitä väenpaljoutta – tajusin, että tässä elämässä on vaan yks ihminen joka mut voi tehdä onnelliseksi ja se oon minä itse.

Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa!

<3 Aino

 

8 kommenttia

 1. Maiju kirjoitti:

  Gluteenittomien ravintoloiden listoja odotellessa… Mun alkoi taas mieli lähteä Lontooseen…

  • Aino kirjoitti:

   Joo muutama helmi sieltä kyllä löyty! Mä haluan kans pian uudestaan – onneks oonkin menossa lokakuussa Spartan Raceen, hihhi.

 2. Jenni kirjoitti:

  Kyllä se pieni irtiotto arjesta tekee aina hyvää ja taas oaa sitten kummasti arvostaa omaa elämäänsä <3 ja pää saa tuuletusta 😀 itsellä sisko asuu suomen ulkopuolella jasinne on aina kiva ihana mennä ottaan omaa aikaa 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Nimenomaan! Se on ihanaa, että on joku paikka missä saa olla ihan rauhassa omien ajatuksiensa kanssa:)

 3. siiri kirjoitti:

  <3<3<3 ja vielä kerran <3 ! IHANAA kun olit täällä, piristi kummasti arjen keskellä. ja toi sitä uutta perspektiiviä vähän vaikka mihin :p kyllä se niin vaan on ettei ystävyys katso välimatkaa <3

  • Aino kirjoitti:

   Paaaaaaaljon sydämiä sinne takasi kuule!<3 Oli niin ihanaa ja teki niin hyvää – molemmille 😉 Hihhih. Ei välimatkaa, ei aikaa eikä paikkaa – ainoastaan kaks onnekasta ihmistä jotka on sattuneet löytämään toisensa, se riittää! Hihhi<3

 4. Monna kirjoitti:

  Oioi mikä matkakuume täällä herää kun kattelee sun kuvia Lontoosta ja Marissan kuvia New Yorkista. <3
  Lontoo on kyllä huippu mesta ja ihana rentouttava loma sulla on siellä tainnut olla. Vika lause on niin totta! (tai siis toka vika 😀 )
  pus <3

  • Aino kirjoitti:

   Joo mäkään en pysty kattomaan noita Marissan kuvia ilman järkyttävää New York -kuumeilua, hahha! Ihanaa kyllä oli ja onneksi pääsen taas pian uudestaan, hihhi:)
   <3 pusuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.