Hae
Aino Mäkelä

8. Terveelliset leffäsnäcksit

Härkäpapusnäck

Tunnustan: mulla jäi hieman loma päälle. Viimeisien viikkojen aikana oon nimittäin viettäny iltaisin enemmän tai vähemmän aikaa Netflixin parissa, tarkemmin ottaen viihdyttäen itseäni Gilmoren tyttöjen seuralla.

Tästä tosin on osittain syyttäminen myös mun pankkikortin kopiointia minkä seurauksena jouduin hommaamaan uuden kortin minkä myötä sain itsellesi yhden ilmaisen Netflix-kuukauden sillä mähän edelleen uskottelen itselleni etten katso sarjoja tai sen koommin leffojakaan, minkä vuoksi koko palvelu ois mulle täysin hyödytön 😉 Hahha!

Härkäpapusnäck

No – olipa sitä Netflixiä tai ei, niin hyvää ruokaa tunnustan kuitenkin kaipaavani päivittäin ja uskon myös teidän ilahtuvan sellaisen nauttimisesta! Joten näin sunnuntai-illan ratoksi halusinkin jakaa teille yhden mun omista suosikkiresepteistä, joiden avulla saan mun Stars Hollow’ssa vietetyistä hetkistä paljon enemmän iloa irti 🙂

PAAHDETUT HÄRKÄPAVUT

2 dl käyttövalmiita härkäpapuja
1 rkl kookosöljyä
2 tl jauhettua korianteria
1 rkl jauhettua kardemummaa
suolaa

Laita paistinpannu lämpenemään kuumimmalle levylle. Lisää pannulle kookosöljy ja sen ollessa sulaa sekoita sen joukkoon korianteri ja kardemumma. Lisää öljy-mausteseoksen joukkoon härkäpavut ja paahda niitä pannulla noin viiden minuutin ajan täydellä teholla. Sekoita lopuksi härkäpapujen joukkoon suola, minkä jälkeen anna niiden jäähtyä noin kymmenen minuutin ajan ennen tarjoilua.

Härkäpapusnäck

Rapeita, makuhermoja kutkuttelevia ja ihanan ravinteikkaita! Härkäpavut onkin yks parhaista kotimaisista superruoista ja niiden sisältämän kuidun sekä proteiinin vuoksi ne onkin erittäin hyvä korvike sipseille tai popcorneille – makunystyröiden lisäksi nimittäin linjatkin kiittää 😉

Blogissa alkuviikosta käynnistetty arvonta huomenna starttaavaan Lifefit -valmennukseen saatiin myös päätökseen ja oon ottanut yhteyttä onnekaisiin voittajiin! Onnea vielä kerran Iiris, Laura ja Katja – kurkatkaahan sähköposteihinne 🙂 Kiitos kaikille osallistuneille mielenkiinnosta ja muistakaa, että vielä ennätätte lähteä mukaan huomenna alkavaan valmennukseen!

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Christina kirjoitti:

    Moi! Ei nyt liity oikeastaan tähän postaukseen mutta olisko ideaa jos kirjoittaisit jutun energisoivista ja virkistävistä ruoka-aineista/ superfoodeista? Samoin vois olla myös sitten niitä rentouttavia/unta auttavia ruoka-aineita. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.