Hae
Aino Mäkelä

I Love Me 2016 – messutärpit

Yhteistyössä: I Love Me -messut

Huomenna se vihdoin alkaa! Syksyn odotetuin tapahtuma, I Love Me -messut, ku kaikki kauneus ja hyvinvointialan isoimmat tekijät ja mielenkiintoisimmat uutuudet kokoontuu saman katon alle Helsingin Messukeskukseen 🙂 Seuraavat kolme päivää tulee olemaan täynnä inspiraatiota, hyvää oloa, ihania ihmisiä ja hauskoja kohtaamisia – oon siitä ihan varma!

Multa on kysytty paljon tärppejä messuille, joten kokosin yhteen omat lempparit niin näytteilleasettajista kuin ohjelmastakin. Ja jos teen messuilla joitain kivoja uusia löytöjä tai oivalluksia, niin tuun kertomaan niistä teille heti ensimmäisten joukossa!

I Love Me -messut 2016

Ohjelmatärpit:

 • Perjantai klo 15, I Love Me Lounge: Miten johdan itseni oman elämän huipulle?
 • Perjantai klo 16, Hyvän Olon -lava: Virtaa Vihermehuista
 • Perjantai klo 16, Hidas alue: Koe mindfulnessin voima – mielen ja kehon tasapaino,
 • Perjantaina klo 17, Hidas alue: Sointukylpy – äänirentoutus
 • Lauantai klo 11, Hidas alue: Luova liike
 • Lauantai klo 12, Hyvän Olon -lava: Intuitiolla, itseä kuunnellen
 • Lauantai klo 12:30, Hyvän Olon -lava: Ajatusten, tunteiden ja alitajunnan vaikutus terveyteen
 • Lauantai klo 15, Hyvän Olon -lava: Kaikki irti tehoyritti kurkumasta
 • Lauantai klo 15, I love jooga sali 1, Intuition voima
 • Lauantai klo 15:30, Hyvän Olon -lava, Terveyttä ja elinvoimaa pH-ruokavaliosta
 • Sunnuntai klo 13:30, Hyvän Olon -lava, Terveyttä biohakkeroinnin avulla
 • Sunnuntai klo 15:30, Hyvän Olon -lava, Stressin vaikutus rasvanpolttoon, syö oikein
 • Sunnuntai klo 16:30, Hyvän Olon -lava, Viisi vinkiä ja täsmäyrttiä arjessa jaksamiseen

PUR Hakaniemi

PUR Kauppa, 7h58

Kaikille tehokkaista, luonnollisista ravintolisistä kiinnostuneille PURin osasto on ihan must! Messuilla esitellen uusia ravintolisiä, jotka edustavat alan vallankumouksellista ”uutta sukupolvea” kuten brittiläiset Wild Nutrition ja Living Nutrition ravintolisäsarjat. Osastolla voit tavata Living Nutrition sarjan kehittäjän, ravintoterapeutti Graham Botfieldin perjantaina ja sunnuntaina sekä Kiki Healthin tuoteasiantuntijan ja Wild Nutrition sarjan asiantuntijat.

Osastolla messutarjousten lisäksi arvontaan messuvieraiden kesken kattava, yli 250€ arvoinen ravintolisäpaketti – johon ehdottomasti suosittelen osallistumaan!

Biancaneve, 6d81

Trendikkäistä ja käyttömukavista sporttivaatteista kiinnostuneiden kannattaa poiketa Biancaneven osastolla! Oon pitkään ihastellut Biancaneven tyylikkäitä kuoseja ja mallistoja, ja heidän valikoimistaan löytyy myös mielenkiintoinen urheilukorsetti, johon oon kuullut ja huomannut monen tykästyneen ikihyviksi – se mm. ylläpitää ryhtiä ja tukee kehon asentoa urheillessa 🙂

Retkieväs

Ambronite, 7n61

Kuten jo eilen kerroinkin, niin Ambroniten osastolta löydät juotavan superaterian uudella herkullisemmalla reseptillä! Sekä Onnenrusinan ihanan Tiian leipomia Ambornite-keksejä niin ”perinteisinä” kuin vegaanisinakin versioina. Vahva suositus siis jos haluaa maistaa jotain hyvää, ja todella ravinteikasta 😉

Shock Absorber, 6p99

Tutustuin Shock Absorber-urheiluliiveihin viime vuonna näillä samaisilla messuilla, enkä sen jälkeen oo enää voinut käyttää tavallisia urheiluliivejä. Shockit on ihan älyttömän mukavat päällä ja ne tukevat rintoja haastavimmissakin oloissa – ja mikä parasta, osastolla on mukana runsaasti asiantuntijoita jotka auttaa oikean koon valitsemisessa!

Ja myönnetään, mä pidän niitä arkena ihan normaalien liivien tapaan sillä ne on vaan yksinkertaisesti ihan parhaat. Mä itse en malta odottaa millaisia ihania kausivärejä osastolta tänä vuonna löytyy!

messutarpit-1

Boho & Beauty Garden, 7h50

Monet on varmasti törmännyt ihanaan ekologiseen ja edulliseen luonnonkosmetiikkamerkkiin Bohoon kaupoissa ja ihastunut siihen heti kokeilulla – niin on nimittäin käynyt mullekkin! Tänä vuonna Boho on ensimmäistä kertaa mukana messuilla yhdessä Beauty Gardenin kanssa, ja osastolla onkin mahdollisuus kokea se aito ”Bohola” kaikessa luonnonmukaisuudestaan ja aistia se todellinen fiilis näiden ihanien tuotteiden takaa – se on ehdottomasti kokemisen arvoinen, aivan niinkuin itse tuotteetkin!

EcoTools -ekologiset meikkisiveltimet, 6b111

ProCaren osastolla kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa EcoToolsin ekologisiin meikkisiveltimiin! Mä sain oman settini bloggaajakassin mukana ja oon ihan myyty niille: niin pehmeät, helppo pitää puhtaana ja käyttömukavuus sekä lopputulos on ihan priimaa.

Foodin raakasuklaat

Foodin, 6e71

Olisin hölmö, jos en vinkkais meidän osastosta – nimittäin meillä on tänäkin vuonna ihan mieletön osasto ja mukana on Pure HERO, joka tarjoilee mm. erilaisia raakaherkkuja. Ja tarjoukset! Kaikki hinnat on -25-40% sekä spessutarjouksena luomuchia 12€/kg ja (Suomen ensimmäinen!) Reilun kaupan kookosöljy 13€/l 🙂 Ja ehdottomasti kannattaa tulla maistelemaan meidän ihania raakasuklaita, jotka lanseerataan messuilla!

Ja jos mut haluaa bongata messuilta, niin Foodinin osasto on varmin paikka siihen 😉 Tulkaa siis ihmeessä nykäisemään hihasta!

Olo-Tila & vijnana-jooga, 7p31/1

I Love Jooga -alueella osastolta löydätte mun lemppari joogastudion Olo-Tilan ja messuilla pääset myös tutustumaan vijnana-joogan saloihin! Näytetunnit on perjantaina klo 14-15 Vijnana backbends eli mun rakastamia taaksepäintaivutuksia salissa 2 ja lauantaina klo 11-12 Vijnana balancing käsitasapaino liikkeitä salissa 2.

Käykää ehdottomasti kokeilemassa tunteja ja osallistumassa osastolla 7p31/1 arvontaan mainitsemalla ”ILOVEOLOTILA”, jossa on jaossa joka päivä kaksi kolmen kerran korttia Olo-Tilan tunneille! Voittajat ilmoitetaan joka ilta Joogaolemuksen Facebookissa.


Mitä te odotatte eniten messuilta? Jakakaa omat messusuosikkinne ja tärppinne kommenttiboksiin – en malta odottaa, mitä kivoja uutuuksia tuunkaan messuilta löytämään!

Allekirjoitus

PS. Anteeksi etten oo kerennyt vastata kommentteihin viimeaikoina..! Nää messut on vieny multa enemmän työtunteja kuin arvaattekaan ja kun nää on ohi, niin lupaan vastata ihan jokaikiseen kommenttiin ja sähköpostiin 🙂

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

6 kommenttia

 1. Henna kirjoitti:

  Kitti ihan sikana messu vinkeistä, sain hyviä ideoita missä kaikkialla haluun ehtii lauantaina käydä! Ehkä jopa löydän sut sieltä!

 2. Piipi kirjoitti:

  Tää oli erittäin tarpeellinen postaus??
  Kiitos?

 3. Elina kirjoitti:

  Hei Aino!

  Päivä Helsingissä takana ja nyt kotia kohti.. Messuilta jäi käteen positiivisia kohtaamisia ja pari kassillista (!) Foodinin tuotteita sekä Shock A:n urkkaliivit. Lavli living roomissa tuli myös samalla reissulla pistäydyttyä ja päivällissalaatit nautittiin Teatterissa. Melkoisen onnistunut äiti-tytär päivä siis 🙂

  Olipa mukava Aino tavata sut! Kuiten kun sun blogia säännöllisesti seuraan niin kiva kohdata ihminen sen takana ihan livenä!

  Terv. Se keltahupparinen, joka pyöri tänään suhteellisen pitkään teidän pisteellä.. Heh ?

  • Aino kirjoitti:

   Vau, tosi kivan kuuloinen äiti-tytär päivä tosiaan! Ja hyviä löytöjäkin teit 😛 Tosi ihana, että kävit moikkaamassa mua osastolla – oli tosi kiva tavata! Huippua myös että mieluinen lounaspaikka löytyi, ja sori että mun pää löi ihan tyhjää siinä vaiheessa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.