Hae
Aino Mäkelä

Mitä kuuluu, Aino?

Mitä kuuluu, Aino?

Taas on vierähtänyt aika pitkä hetki siitä, että olisin kerennyt oikeasti kertoa teille mun kuulumisia. Edes Instagramin Storya en oo hirveästi kerennyt päivittämään ja tuntuukin, että oon aivan tipahtanut somekuplan ulkopuolelle.

Mulla on vähän ristiriitainen fiilis – tavallaan mulla on ihan hirveästi ideoita ja ajatuksia, mistä kaikesta haluaisin teille kertoa. Toisaalta haluaisin omalla vapaa-ajalla vähentää selkeästi niin puhelimen kuin tietokoneenkin käyttöä. Hankalaa. Varsinkin mulle, koska oon aina tottunut että tekemällä töitä saan sen mitä haluan – mutta mistään ei taida irrota lisää tunteja vuorokauteen, eihän?

😀

Mutta palatakseni otsikon kysymykseen, niin kiitos – mulle kuuluu tosi hyvää. Blogihiljaisuus on merkki siitä, että oon mennyt elämässäni eteenpäin oikeaan suuntaan: oon oppinut priorisoimaan asioita. Just nyt mun arjessa on aika paljon liikkuvia tekijöitä: tiivis toimistotyö, ”etäsuhde” ja koirien harrastukset. Jo pelkästään viimeiseen menee helposti viisi iltaa/päivää viikosta, joten voitte vaan kuvitella että tekemistä riittää! 😀

HARRASTUKSET

Koirista Ismo harrastaa viikottain agilityä, Tuulan kanssa starttaillaan rally-tokokurssia, molemmat käy viikottain uimassa AquaBarksilla ja lähes joka viikonloppu ollaan näyttelyissä. Ja nyt maan ollessa sula mukaan tulee vielä mejä-treenit ja kokeet. Huhhuh! Lompakko kiittäis, jos tyytyisin vähempään, mutta hitsi kun kaikki on niin kivaa etten meinaa millään malttaa olla tekemättä. Puhumattakaan siitä, miten ihanien ihmisten kanssa saan harrastaa! Vaikka välillä tuntuukin, että on ahneena tullut kahmittua ihan liikaa aktiiviteettia arkeensa niin kaikki tekeminen onneksi antaa enemmän kuin ottaa – ja sehän se on tärkeintä! <3

TREENIT

Treneeistä mulla oli juuri parin viikon tauko, ihan vaan koska en kerennyt salille asti. Nyt kuitenkin taas starttailen aktiivisempaa treenikautta, joka sisältää vähintään kolme treeniä viikossa! Viime viikolla kävin kerran jopa juoksemassa ja askel rullas todella kevyesti, joten myös pienet hikilenkit tulee olemaan osana kevään ja kesän treeniviikkoja!

Pitää myös muistaa, että mulla on kotona yksi surkeassa lihaskunnossa oleva koira jonka kanssa saa treenailla monipuolisesti viikottain. Arki on siis täynnä liikuntaa, vaikka salille ei aina kerkeäiskään! Kiinnostaisko teitä liikuntapäiväkirja? Voisin julkaista sellaisen vaikka heti ensi viikolla 🙂

PARISUHDE

En oo tainnut täällä virallisesti edes mitään sanoakkaan, mutta Hän on tullut mun elämääni jäädäkseen. Meillä on tällä viikolla itseasiassa jopa puolivuotis päiväkin! Kääks. Aika on menny kyllä tosi nopeasti ja tuntuu, että oltais tunnettu aina – vaikka ollaanhan me, melkein kymmenen vuotta. Mun kiireinen arki ja toisen kolmivuorotyö yhdistettynä 40 minuutin välimatkaan tuo hommaan omat haasteensa, mutta harvoin parasta saa helpolla 😉

Yks juttu mistä oon tosi onnellinen on se, miten paljon oon kasvanut tän suhteen myötä. Oon vihdoin oppinut puhumaan mun tunteista ja käsittelemään niitä ihan uudella tavalla. Hommat sujuuniin luontevasti ja toiselle voi sanoa kaiken, mitä mieleen juolahtaa. Ja se on ihan älyttömän ihanaa!

TYÖT

Töissäkin menee tosi kivasti! Sain alkuvuodesta paljon lisää vastuuta ja alun haasteiden jälkeen hommat on alkanu rullata kivasti eteenpäin. Mulla on inspiroitunut ja motivoitunut olo, enkä malta odottaa että pääsen toteuttamaan kaikki mun suunnitelmat ja visiot! Työjuttujen ohella opiskelen sähköistä markkinointia, joka tukee todella paljon mun jokapäiväistä tekemistä.

Työviikot rajoittuu nykyään yleensä viiteen päivään viikossa ja tunnit kahdeksaan päivässä, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Kun työn vastapainona on kivoja harrastuksia, liikuntaa ja antoisa sosiaalinen elämä niin hommat sujuu paljon lupsakammin! Ja mä nautin! Oikeastaan kaikesta, mitä teen.

Summa summarum: Kaikki menee tosi hyvin, paitsi että blogia mulla on aina välillä ikävä. Yritän jatkossa löytää enemmän aikaa kirjoitteluun ja laittaa ihan kalenteriin omia blogipäiviä <3 Ja postaustoiveita saa tottakai aina esittää – ne myös inspiroi, kun tiedän teidän odottavan jotain juttuja!

Aurinkoista pääisäisen jälkeistä viikkoa,
<3 Aino

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.