Hae
Aino Mäkelä

Someloma & bootcamp

SomelomaKuten kerroin niin otin pienen varaslähdön Juhannuksen viettoon ja saavuin jo myöhään eilen illalla ensimmäiselle välietapille matkalla kohti Lappia. Edessä on siis rauhallinen, aktiivinen ja rentouttava mökkiviikonloppu perheen kesken meidän ihanalla mökillä keskellä-ei-mitään upean Livojärven maisemissa. Tätä oonkin oottanut aina viime Juhannuksesta asti, joten nyt mä aion nauttia siitä täysillä!

SomelomaTäysillä, siis aivan ilman mitään häiriöitekijöitä. Mua on nimittäin jo pitkään jollain tapaa ahdistanut oma jatkuva somessa roikkuminen – varsinkin nyt, kun se on talven onnistuneen some-pätkäpaastoilun jälkeen lisääntynyt taas entiselleen. Puhelinta tulee selattua ja räplättyä ihan jo pelkästään refleksinomaisesti aina, kun sille on vähänkään otollinen sauma. Ja kaiken lisäksi nyt kesän tullen oon jopa lipsunut mun kello kahdeksan säännöstäkin, mikä on selkeästi vaikuttanut mm. mun unen laatuun..

Niinpä nyt on totaalisen katkon paikka. Ei mitään hienostunutta vieroitusyritystä, vaan todellinen irtiotto! Aion nimittäin viettää Juhannuksen yli 200km päässä mun tietokoneesta ja puhelimesta sillä kohta, kun me pakataan auto ja suunnataan kohti Livoa, ne ei tuu mahtumaan mukaan. Mä aion jättää ne kolmeksi päiväksi ihan yksikseen odottelemaan mun paluuta ja kokeilla, miltä se täyspäiväinen 100% läsnäolo oikeasti tuntuukaan.

Miten ois jos haastaisin teidät mukaan somettomaan Juhannukseen – lähtisittekö? 😉
SomelomaSomelomaSomelomaRuutujen tuijottelun sijaan aion lukea kirjoja, viihtyä mun perheen kanssa, nautiskella luonnosta, työstää mun uutta kirjaa (joo, kyllä!!), opetella kuvaamaan mun uudella kameralla, uida ja hikoilla sekä ihan olla vaan. Tää someloma on erittäin odotettu ja todellakin toivottu, vaikka se saattaa ehkä vähän överiltä kuulostaakkin. Mutta mähän oonkin aina ollut vähän kaikki-tai-ei-mitään -tyyppiä. Ja jos hyvin käy niin tää on taas yhdenlainen kimmoke vähentää ruutuaikaa myös ihan arjessakin 🙂

Kaiken rentoilun ja nautiskelun ohella edessä on myös paljon aktiiviteettia, sillä oon suunnitellut mulle ja mun siskolle oikein kunnon bootcampin kolmeksi päiväksi! Me ollaan molemmat syksyllä menossa juoksemaan puolikas Ruskamaratonille (siskolla tosin on jo muutama puolikas alla), joten on ihan parasta päästä treenaamaan yhdessä. Puhelimen ja tietokoneen sijaan autoon pakataankin TRX:t, kahvakuulat, vastuskuminauhat ja tietysti rutkasti positiivista mieltä, jota todellakin tullaan tarvitsemaan, kun juostaan ja pompitaan ylös jyrkkiä portaita ja hiekkamäkiä 😉

SomelomaBootcampistä tuutte saamaan vielä tarkempaa juttua viikonlopun jälkeen! Mikäli siis oon enää yhtenä kappaleena..  Palataan siis asiaan heti ens viikolla, joten ei muuta kuin ihanaa Juhanusta teille kaikille <3

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

Yksi kommentti

  1. Noora kirjoitti:

    Mukana ollaan!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.