Hae
Aino Mäkelä

Siirappinen syksy

Haastaessaan mut antamaan Sydämiä syksylle ei tainnu Miia aavistaa millaisen onnellisuusryöpyn se tulee mussa saamaan aikaan. Mähän oon vähän tälläinen tunteellinen hömppä ja voin kertoa, että erityisesti viimeaikoina ne tunteet on ollu erittäin pinnassa.

❤ Lämpimänä höyryävä teemuki ❤ Pipot ❤ Villapaidat ❤ Tuuheat kaulahuivit ❤ Luonnon värit ❤ Raikas ulkoilma ❤ Hämärtyvät illat ❤ Kynttilät ❤  Ystävät ❤  Joulun yllätyksien suunnittelu ❤ Oma lämpimänä houkutteleva sänky ❤ Kirjat ❤ Elokuvat ❤ ”Hyvä syy olla kotona” ❤ Mausteiset keitot ja lämpimät puurot ❤ Muutoksen kaipuun synnyttämä rohkeus ❤

Syksyssä on paljon hyvää ja ihania juttuja, mutta sillekin täytyy vaan antaa kaiken pimeyden ja harmauden keskeltä mahdollisuus loistaa. Oikeastaan mä aattelen pimeyden ja harmauden rikkautena sillä se auttaa keskittymään juurikin niihin pieniin asioihin ympärillä – niihin kaikista tärkeimpiin. Kuten äitin kutomiin villasukkiin sekä tähän lämpimään vilttiin johon oon parhaimmillaan kääriytynyt sekä ystävien lähettämistä ääniviesteistä, jotka saa mut kikattelemaan yksikseni kaikessa hiljaisuudessa. Itseasiassa syksy on varmaan parhaimmista vuodenajoista talven, kevään ja kesän rinnalla 😉

Millasia sydämiä sä antaisit syksylle?

Itse meinasin unohtaa kaikista tärkeimmän, nimittäin Tämän hetken. Koitin nimittäin ihan liikaa miettiä kaikkea hienoa ja mahtavaa. Se kaikki hieno ja mahtava kuitenkin rakentuu niistä pienistä, kaikkein yksinkertaisimmista asioista – eikä kaiken aina tarvi olla edes hienoa ja mahtavaa, sillä loistaisko tähdetkään ilman pimeyttä? Hih, niinpäniin!

Sydämiä maanantaille,
<3 Aino

4 kommenttia

  1. anna kirjoitti:

    Toiveena hiilihydraattien määrä ja hyvänlaatuiset hiilihydraatit:-)

  2. Misorella kirjoitti:

    Ihana Aino! <3 Hyvä mieli tarttuu! 🙂

  3. Aino kirjoitti:

    Niin tekee – kiitos siitä! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.