Hae
Aino Mäkelä

Viikonloppufiiliksiä talven ihmemaasta

Hellurei ja hellät tunteet!

Se ois taas maanantai ja uus viikko <3 Toivottavasti tekin ootte yhtä innoissaa, mitä minä! Mulla on vahva tunne siitä, että tästä viikosta tulee ihan huippu sillä viikonlopun jälkeen on energiatasot huipussaan ja mieli korkealla 😀Ja onko mikään ihmekkään, kun sain viettää viikonloppua tälläisissa maisemissa?

Ahhhh, yks asia mitä mä kaipaan on pohjoinen luonto, talvi ja lumi <3 Ihan täydellistä ja ainakin mun mielestä Suomen talvi on aivan älyttömän kaunis! Voisin viihtyä vaikka ikuisuuden parin asteen pikkupakkasessa lumihangessa tarpoen.Yks juttu mikä piristi ihan älyttömästi oli vuoden ekat lumilautailut! Olin oottanu sitä kuin kuuta nousevaa. Ja voi että mä toivon, että tää kerta ei nyt jääny samalla vuoden vikaksi.. Viime vuonna kun eka ja vika kerta koitti huhtikuussa, auts 😀

Lautailu on kyllä siitä hauskaa, että ensimmäisen laskun aikana olo oli ku kömpelöllä kirahvilla.. matka alas taittui polvet suorana ja tasapaino täysin hukassa, joka sekunti kaatumista peläten 😀 Mutta äkkiäkös sitä sai taas tuntumaa ja loppupäivä sujui hymy naamassa, kun oli niin älyttömän hyvä fiilis! Tiedättehän te, kun kokoajan vaan sujuu paremmin ja kaikki tapahtuu kuin itsestään? Kroppa on hallinnassa ja vauhti hurmaa, rohkeus kasvaa ja nälkä lisääntyy.

Päivän päätteeksi en ois millään malttanu lähteä rinteestä mökille kattomaan Suomen jääkiekkopeliä, hahha 😀 Ja se on jo paljon se.Viikonloppuna tuli myös tankattua aika antaumuksella 🙂 Äitin kokkaukset vaan on niin hyviä, että santsaamiselta ei voi välttyä – ne on samalla myös älyttömän terveellisiä, sillä äitikin on Kehokuurin myötä hurahtanut puhtaampaan ruokaan, jeeejee! Ainahan meillä on syöty terveellisesti, mutta nykyään vieläkin terveellisemmin 😉 ruka9MARJOJA !! Jugurttia ja rahkaa tuli syötyä kiintiöt täyteen, kun jääkaappi oli täynnä mustikoita, hilloja, mansikoita, vadelmia ja mustaviinimarjoja. Ja arvatkaa mitä mun maailman paras äiti teki? Pakkas mulle kylmälaukullisen marjoja mukaan kotiinviemiseksi! Me so happyy <3

Toinen juttu mitä tuli syötyä paljon oli leipä 😀 Monille tankkauspäivät tarkottaa karkkia, sipesejä, leivonnaisia ja muita vastaavia, mutta mä näköjään tankkaan leivällä. Etenkin hapankorput ja näkkärit on ihania. Päälle vaan kunnolla juustoa, leikkelettä ja suolakurkkuja, kurkkua tai tomaattia. Tai lämpimiä tonnikala-ruisvoikkareita sitruunapippurilla maustettuna. Mmmmmmm 😛 
ruka10Nyt kun oon hehkuttanut jo kaikkea muuta oleellista, niin hehkutetaan vielä mun ihanaa perhettä sillä eilenhän oli isänpäivä <3 Äiti oli taikonut savuporojuustokakun, jota sitten aamupalalla herkuteltiin – kuvasta voitte havaita jo yhden malttamattoman herkkusuun 😀 

Meillä oli mökillä niin kivaa, kun mun siskonlapset oli piristämässä meidän viikonloppua. Lapsilla on ihmeellinen vaikutus lisätä hyvää mieltä ja naurua ympärilleen, ei siis ihmekkään että mulla tässä kirjottaessa pelkkä ajatus nostattaa hymyn korviin. Perhe on mulle kyllä hirveän tärkeä ja oon älyttömän onnellinen, että pääsin pitkästä aikaa viettämään aikaa sen parissa, vaikka se tarkottikin tällä kertaa yli 20tuntia matkustamista 😀

Ja yks rakas lisää <3

Ja yks rakas lisää <3

Kotimatkalla tein sitten ison urakan blogin parissa ja kävin kaikki aiemmat postaukset läpi 😀 Halusin hieman selkeyttää blogin ulkoasua ja rakennetta, kun FitFashioniin siirtymisen myötä kategoriat uudistui ja avainsanat tuli mukaan kuvioihin.

Mun kategorialista olikin aikamoinen sekamelska ja osittain päällekkäin FitFashionin kategorioiden kanssa, joten oli ehkä ihan hyväkin tehdä jotain 😉 Kategorioista jätin jäljelle oleellisimmat ja yhdistin samantyyliset yhtenäisiksi kokonaisuuksiksi. Avainsanoja käytän sitten jatkossa täsmentämään postauksen sisältöä, jotta voitte löytää tarkempia aihekokonaisuuksia halutessanne, hihhhi.

Toivottavasti muutos miellyttää! Muitakin ideoita otetaan toki vastaan, jotta blogista tulee entistä helppolukuisempi ja miellyttävämpi käyttää 🙂

Uus ihana takki!

Uus ihana takki!

Ja kyllä tuntui hassulta palata kotiin syksyisiin maisemiin – ei pakkasta eikä lunta ympärillä. Ehkä se talvi saapuu vielä joskus tänne eteläänkin 😉 Mutta on syksyssäkin omat hienoutensa, en mä valita – ainakin aamulla juoksulenkki tuntui paljon helpommalta näin kuivalla maalla ja vitsit mitkä energiat olikaan viikonlopun tankkauksen jälkeen! Maksiminopeus spurteissa nous viimeviikkosesta melkeen 10km/h! 😀

Tuleva viikko onkin sitten täynnä jos jonkinmoista iloista tapahtumaa ja aktiiviteettia sekä mun uus treeniohjelmakin vihdoin starttaa! Paljon raportoitavaa siis tiedossa, joten pysykäähän kuulolla. Tshihhihhiiii 🙂

<3 Mahtavaa maanantaita kaikille, Aino

4 kommenttia

 1. mOm kirjoitti:

  Hirveesti ajatuksia mut tiivistän sen näin, <3!

 2. anna kirjoitti:

  Ihania maisemia. Mietin kun sanoit herkuttelevasi leivällä niin syötkö arkena millaisia hiilareita,esim riisiä jotta saat tarpeeksi hiilareita. Yritän etsiö itsellw erilaisia vaihtoehtoja

  • Aino kirjoitti:

   Joo siis yleensä arkena syön speltti/kaura/qvinoa/täysjyväriisi/bataatti/peruna-pohjasia hiilarijuttuja 🙂 ! Sit tietty marjoja, vihanneksia, kasviksia ja hedelmiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.