Hae
Aino Mäkelä

Vuoden onnellisin päivä!

Elämällä on ihan uskomaton kyky yllättää.

Tällähetkellä se vetää mut niin sanattomaksi, että mä halusin kuvata teillevideo sillä en usko, että olisin saanu tän kaiken puettua sanoiksi. Oikeasti olisin lähettäny teille ääniviestin, mutta loska se ei oo mahdollista niin saatte videon. Voitte vaikka laittaa tän pyörimään ja tiskata samalla sillä mitään konkreettista ei oikein tapahdu 😉

Jos kuvittelitte, että syy mun onneen on mun uus koti jonka avaimet sain just hetki sitten käteen niin ootte väärässä – tää on nimittäin jotain paljon parempaa, jotain minkä arvoa ei voi mitata konkreettisesti rahassa tai muutenkaan.

Eilen kirjoitin siitä kuinka ihana lokakuu oli ja nyt oon onnellinen siitä, että se on takana sillä marraskuun ensimmäinen päivä on ollu omalla kohdallani ehdottomasti kaikista parhain koko vuonna. Aika uskomatonta, eikö?

Haluan vielä vinkata teille, että Oman Elämäni Inventaario starttaa taas uudestaan! Suosittelen sitä kaikille erittäin lämpimästi sillä ainakin mua se auttoi ihan älyttömästi tajuamaan elämän prioriteettejä minkä uskon olevan yks tekijä siihen kuinka onnellisessa tilanteessa mä oon just nyt.

Ihanaa lauantaita tyypit!
<3 Aino

27 kommenttia

 1. Rita kirjoitti:

  MAHTAVAA! 🙂 Kyllä sillä ruokavaliolla ja luontaisilla keinoilla on ihan samanlainen poweri meidän kehossa kun lääkkeillä, ehkä jopa parempi. Saattoi ottaa pidempään laittaa hormonitoiminta kuntoon, mutta oli varmasti sen arvoista! Vitsi, piristi kyllä omaakin päivää 😀 Lucky you!

  Ostitko siis omistusasunnon vai? Vitsi, melko rohkea veto 😀 t. asun varmaan ikuisesti vuokralla

 2. Aippu kirjoitti:

  VAU, Onnea! 😀 Hormoonitasapainon etsiminen ei siis on todellakin kannattanut!

  Voisitko muuten kirjoittaa postausta näkemyksestäsi ehkäisypillereihin? Mulla on menkat saatu tulemaan ehkäisypillereillä, mutta siitä, että auttavatko ne mun hormoonitoimintaa vai sekoittavatko vaan, ei mulla oo ihan vakuuttunut olo. Lääkärit ei oo tuntunu miettivän niinkään kokonaisvaltaista tasapainoa, kuin yhden ongelman ratkaisua. :/
  Tai jos oot jo kirjoittanut aiheesta, niin onnistuisko linkittää? 😀

 3. Aippu kirjoitti:

  Ja kirjotusvirhe pentele, eli siis ON kannattanut!

 4. Katja kirjoitti:

  Tässä tuli itekki hyvälle tuulelle <3

 5. Marissa kirjoitti:

  Puspuspuspus!!!

 6. Tiia kirjoitti:

  Mahtavia uutisia, varsinkin tuo pitkään odottamasi menkkojen alkaminen! Oikeastaan halusin vain kommentoida sanoakseni, että olet niin ihanan aito. Olet blogillasi ja jutuillasi antanut ainakin minulle voimaa olla täysin oma itseni. Kiitos siitä 🙂

 7. Maare kirjoitti:

  Uuuu, paljon onnea sekä asunnosta että menkoista, varsinkin jälkimmäisestä uutisesta! Ihan mahtavaa! 🙂 Ehkäpä itsekin saan kroppani vielä joskus kuntoon, että se toimii mahdollisimman parhaalla tavalla.

 8. Sanni kirjoitti:

  Ei vitsit!! :’)) Jee, ihanaa!!

 9. Ellu kirjoitti:

  Ihanaa Aino!! Tiiäkkö mullakin alkoi menkat kolme päivää sitten ja viimesimmistä oli yli kaksi vuotta aikaa. Vitsi sitä tunnetta kun kävin aamulla vessassa, huusin vaan jes! Haha 😀 ja Tää merkitsee mulle ihan tosi paljon, sillä oon nyt fyysisestikin terve (oon sairastanut syömishäiriön) ja kroppa toimii niin kuin sen kuuluukin! 🙂 Jee, hyvä me! 😉

 10. Teea kirjoitti:

  Ihana video! Tosi hieno homma, huomaa että oot ihan fiiliksissä 😀 Oot kyllä tosi symppis.:)

 11. elisa kirjoitti:

  Voin vaan kuvitella kuinka hienolta toi tuntuu ja kuinka mieli on keventynyt ton myötä! Onnea hirmuisesti! Uskotko suolahapolla olleen vaikutusta asiaan?

  http://www.karhusportscience.com

  • Riikks kirjoitti:

   Mahtavaa! Siis erityisesti menkkojen alkaminen. Tiedän miltä tuntuu kun ne loppuvat ilman syytä. Itse juoksin nuorempana kätilöopistolla ja muuallakin kahden vuoden ajan kaikki mahdolliset tutkimukset läpi, eikä syytä löytynyt. Minulle määrättiin vuodeksi vahvat hormonit, joilla kierto saatiin käynnistettyä. Mutta tosi kovia hormoneita ne olivat.. Lihoin ja voin pahoin. Hienoa että Sinulla mennyt homma toisella tavoin

 12. marjaana kirjoitti:

  Hei onnea:) itsellä kanssa toiveissa terve kroppa, jota yritän saada syömishäiriön jälkeen takasin…. saanko udella että kuinka pitkä oot ja paljon painat? Ootko esim nostanu sun painoa, jotta sait kropan toimimaan?

 13. Eve kirjoitti:

  Ihanaa<3 Onnellinen sun puolesta 🙂

 14. Wilma kirjoitti:

  Moikka, ja paljon paljon onnea! Muistan itse kun monen vuoden syömishäiriöisyyden jälkeen olin nostanut painoni normaaliin ja omat menkat palasi just 19-vuotis syntymäpäivänäni! Vitsi kaverit piti ihan sekopäänä kun hehkutin kuinka onnellinen olin, mutta jotkut asiat vaan on sellaisia että niistä osaa iloita vasta kun niitä ei ole… 😀

  Paljon tsemppiä ja samanlaista elämäniloa syksyyn! 🙂
  terkuin Wilma

  http://rebel–yell.blogspot.fi/

 15. Kirsikka kirjoitti:

  Vautsi mahtavia uutisia, onneksi olkoon! 🙂
  Ois mahtavaa tavata sut varmasti IRL!

  T. Toinen parikymppinen Oulusta

 16. mymmeli kirjoitti:

  Ihanaa! Onpa mahtavaa kuulla, että omasta kehosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen on kantanut hedelmää 🙂

  Itse odottelen myös samanlaista päivää tulevaksi…

 17. Niina kirjoitti:

  Hei! Minkä vuoksi sulla alunperin jäi menkat pois? Itte oon syöny useamman vuoden pillereitä ja pidin vuoden taukoa enkä saanu omaa hormoonitoimintaa takaisin, sit todettiinki polykystinen oireyhtymä ja näillä näkymin oon pillereiden vanki aina 🙁

 18. Laura kirjoitti:

  MIELETÖNTÄ! Et voi uskoakaan, millaisen kestohymyn tän videon katsominen saikaan mun huulille – käsittämättömän upea juttu 🙂 Onnea uudelle kodille ja ennen kaikkea kuukautisten comebackille!

 19. milla kirjoitti:

  Oi ihania uutisia!
  Ihana oli kyllä videokin, sun kirjotuksistakin huokuu aina sellanen tarttuva ilosuus ja innostus, mutta videolla se tulee esiin vielä paremmin <3
  Ja kiitos tiskausmotivaatiosta, sainpahan senkin hoidettua pois alta 😀

 20. Ulla / 5kulma kirjoitti:

  Jes typy, ihan mahtavaa!

 21. Irene kirjoitti:

  Voi ei, mulla tuli ihan vedet silmiin tuota videota katsoessa! Ihana juttu 🙂

 22. Tiia kirjoitti:

  Aino!<3

 23. Petra kirjoitti:

  Ihanaa, Aino <3 Onnea myös uuteen kotiin 😉 Hih, mä pistin ton Oman Elämän Inventaarion tilaukseen! 🙂

  lungelady.blogspot.fi

 24. Linda kirjoitti:

  Ihanaa kuulla :)<3 onnea uuteen asuntoon!

 25. outi kirjoitti:

  Hienoa ♥
  Oon miettinyt tuota oman elämän inventaariota myöskin, mutta vielä en ole ilmoittautunut mukaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.