Hae
Aino Mäkelä

Smooth sunday

Hei vaan ja ihanaa iltaa ihan jokaselle!

Viikonloppu meni ohi hujauksessa. Koko viime viikko oli itseasiassa aikamoista paikasta toiseen juoksemista ja viimeiset pari päivää oonkin sitten vastapainoksi sille ottanut ihan rennosti vaan. Nauttinut ja juhlinut, lepäillyt ja löhöillyt, syöny ja siivonnu, nauranu ja eläny. Yrittäjänä on aina välillä haastavaa ottaa itselleen aikaa ja unohtaa työt kokonaan, mutta kerrankin onnistuin myös siinäkin ja se jos jokin on aikamoinen saavutus 🙂

Oon aika kiitollinen itselleni siitä, että oon oppinut antaa itselleni aikaa ja ihan olla vaan. Tää sunnuntai on ollut siitä täydellinen esimerkki ja nyt mulla onkin sellainen fiilis, että oon täysin valmis uuteen viikkoon. Levännyt ja rauhallinen, täysin vapaa loppuviikon ADHD-fiiliksistä. Tiivistettynä olo on tosi smooth – lähes yhtä smooth ku seuraava resepti, joka on jo monena iltana kruunannu mun päivän niin helppoudellaan kuin herkullisuudellaankin.

Smooth sunday
MARJAPEHMIS

Sekoita seuraavat aineet tehosekoittimessa:
2 dl jäisiä marjoja
jäinen, paloiteltu banaani
0,5 dl vettä
mitallinen Foodin Heraproteiinia
ripaus aitoa vaniljaa

Omaan makuuni parhaiten sopii mustaherukat, jotka kevyellä kirpeydellään sopivat loistavasti makean banaanin joukkoon! Heraproteiini puolestaan tuo herkkuun pientä kermaisuutta, jonka vuoksi se tuokin voimakkaasti mieleen pehmiksen. Namnamnam, ihan parasta ja toimii loistavasti myös treenin jälkeen palkkarina 🙂

Smooth sunday
Proteiinipitoinen ja ravinteikas herkku sopii myös loistavasti kaikille sokerittoman syyskuun viettäjille. Alkuviikosta laitoinkin käyntiin arvonnan Taltuta Makeanhimo -verkkokurssille, josta on paljon iloa jokaiselle sokerikoukun kanssa kamppailevalle antaen vinkkejä sekä lisäten myös tietoisuutta syistä ja seurauksista. Arvonnan voitti Sanni, jonka sähköpostiin onkin kilahtanut mieluista postia – onnea! 🙂

Lisäksi saan tarjota kymmenelle nopeimmalle kyseisen upean verkkokurssin hintaan 49€ (norm. 59€)  ja alennuksen voitte lunastaa verkkokaupasta koodilla ”rawinto”. Takaan, että seuraavan kuuden viikon aikana tuut oppimaan paljon uutta ja löytämään uusia ratkaisuja, joiden avulla voit sanoa sokerille hyvästit! Voit ostaa kurssin suoraan TÄMÄN linkin kautta 🙂

Ihanaa sunnuntaita kaikille, jatketaan ens viikolla leppoisissa syysfiiliksissä!

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

PS. Anteeksi, että kommentteihin vastaaminen on jäänyt, vaikka jokaisen oon kyllä lukenut 🙂 Koitan huomenna saada itseni ajantasalle niiden kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.