Hae
Aino Mäkelä

Valmiina seikkailuun!

Aina kerran-pari vuodessa tykkään aiheuttaa äidille ylimääräisiä sydämentykytyksiä ja varata lennot jonnekkin vähän eksoottisempaan matkakohteeseen. Alkuvuodesta se oli Intia ja nyt puolestaan suuntaan ihan toiselle puolelle tätä meidän palloamme: nimittäin Etelä-Amerikkaan!

etelamerikka

Tää reissu ei oo mikään hölmön tytön päähänpisto vaan itseasiassa jo useamman vuoden päässä kytenyt unelma siitä, että haluaisin maistaa tuoretta kaakaopuun hedelmää. Niin – kuinka hassua! Leikittelin ajatuksella pitkään ja vaikka se oli usein vitsieni kohde mä silti tiesin, että tää päivä tulee joskus koittamaan. Sillä jos mä jotain haluan, niin mulla on tapana tehdä jotain sen eteen – ihan vaan vaikka kaakaonkin takia 😉

Pitkästä aikaa myös lähden matkaan aivan yksin ja sehän tekeekin tästä entistä jännittävämpää! En ole edes kerennyt luoda mitään luotettavaa kontaktia paikallisiin Couchsurfingin kautta, joten pitkästä aikaa oon täysin oman onneni nojassa täysin vieraassa maassa, vieraan kulttuurin keskellä. Kaukana omista tutuista, turvallisista ympyröistä.

Valmiina seikkailuun!

Ja tiedättekö – se on aivan ihanaa! Mä oon niin valmis kaikkeen, mitä tää matka mulle eteensä tuo. Kaipaan seikkailua, irtiottoa arjesta ja heittäytymistä elämän vietäväksi. En odota, että reissusta tulee helppo, mutta yhdestä jutusta oon varma: tuun palaamaan kotiin monta kokemusta rikkaampana ja viisaampana.

Luonnollisesti blogi elää kirjoittajansa mukaan ja seuraavina viikkoina pääsettekin vahvasti mukaan mun reissulle niin täällä blogissa, kuin instagramissa @makelaino ja snapchatissä @aintsi. Teidän ei kuitenkaan kannata huolestua täysin sillä oon kirjoitellut teille valmiiksi juttuja blogin puolelle, joita tuun julkaisemaan reissujuttujen ohella!

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

4 kommenttia

  1. ilari kirjoitti:

    https://www.youtube.com/watch?v=KHh-jpJ0W7A
    tule elävänä takaisin 😀 hyvää reissuu omani viel odottaa hetken 🙂

  2. aannttttii kirjoitti:

    Hyvää matkaa, lomakuvia ootellessa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.