Hae
Aino Mäkelä

Mun motivaatioseinä

Hengailin loppuviikosta kotona kipeenä pienen taudin kourissa ja bongasin Elisan blogista idean aarrekartan askartelusta. Mun aarrekartta muuttui motivaatioseinäksi ja vanhoja lehtiä selaillessa leikkelin irti sanoja, lausahduksia ja mietelauseita, jotka herätti mussa jotain tunteita.

Loppupeleissä mun eteisen seinää koristaa nyt värikkäät kartongit joille oon liimaillu paaaaljon adjektiiveja sun muuta kivaa hömppää. Seinää katsomalla löytää motivaatiota liikkumiseen ja elämäntapamuutokseen, adjektiiveja siitä millaisena näen itseni ja haluaisin tulevaisuudessa olla, aihetta kiitollisuuteen sekä paljon positiivisuutta sekä toisten ihmisten huomioimista.

Oli ihan huippua puuhaa askarrella ja miettiä, mitä sitä oikeastaan elämältä loppupeleissä haluaa ja miten sen toivois viettävänsä. Tuosta seinästä löytyy kyllä mulle ainakin apu moneen tilanteeseen ja ihan vaan pelkällä seinän tuijottelulla saa itselleen hyvän mielen aikaiseksi.

Tän seinän perusteella aion antaa näköjään itsestäni 100% irti jatkossa!

Harrastaako muut motivaatio/aarrekarttojen askartelua uudenvuoden kunniaksi?! 🙂

2 kommenttia

  1. essipessi kirjoitti:

    Tutustuin vasta tällä viikolla sun blogiin ja jäin kyllä heti seuraajaks. Tyttö sulla on loistava asenne! :)Itsekin tein aarrekartan ja esittelinkin sitä hieman omassa blogissani. Käy ihmeessä kurkkaamassa jos kiinnostaa 🙂

    • Aino kirjoitti:

      Kiitos ihanasta kommentista, piristi kyllä heti aamusta:) Kävin heti tutustumassa sunkin blogiin ja tykästyin, taisit saada uuden lukija 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.