Hae
Aino Mäkelä

Tehdäänkö yhdessä hyvää?

Vitsit oon innoissani, että voin vihdoinkin kertoa koko kevään kestävästä hyväntekeväisyyskamppiksesta jota ollaan ideoitu yhdessä bloggaajakolleegoiden kanssa! Koko idea sai alkunsa heti vuoden alusta ja jo parin skypepalaverin jälkeen tiesin, että tästä tulee ihan huippu juttu. Pikkuhiljaa hommat alkoi konkretisoitua ja niinpä tänään Ystävänpäivänä laitetaan homma käyntiin!

Teillä kaikilla on siis mahdollisuus lähteä mukaan meidän #ilokiertoon -haasteeseen ja auttaa meitä yhdessä tekemään hyvää, inspiroimaan toisiamme pieniin hyviin päivittäisiin tekoihin ja auttamaan toisiamme juuri siellä missä milloinkin ollaan.

Hyväntekeväisyyden ei nimittäin tarvitse olla rahalahjoituksia, eikä massiivisen suuria tekoja vaan jokainen meistä voi tehdä päivittäin pieniä hyviä juttuja. Mä oon nähnyt matkoillani paljon kaikenlaista ja haaveillut lähteväni tekemään hyväntekeväisyyttä maailmalle, mutta samalla mun silmät on auennut myös sille että apua tarvitaan kaikkialla.

Ei välttämättä samassa mittakaavassa, mutta voit pelastaa jonkun päivän yksinkertaisella hymyllä tai avaamalla oven, kantamalla kauppakassit autoon, sanoamalla jotain kaunista.. Siis ihan pienillä jutuilla! Mun ystävä kerran neuvoikin, että aina kun on huono päivä kannattaa tehdä toiselle hyvää – siinä sen aidon hyvän mielen jakamisessa nimittäin unohtuu heti ne omat pienet, tai isotkin murheet. Edes hetkeksi 🙂

Miten voit sitten lähteä mukaan meidän kampanjaan? Se on simppeliä!

#ilokiertoon on useamman bloggarin luoma hyväntekeväisyyskampanja, jonka tavoitteena on tehdä hyvää saavuttamalla omia unelmia ja tavotteita.

Oli sinun tavoitteesi laihdutus, maratonin juoksu tai ruotsin kielen opiskelu, on sinun nyt mahdollista tehdä hyvää yhdessä meidän kanssamme, samalla kun saavutat omat tavoitteesi.

Voit olla mukana missä tahansa tiimissä, sillä hyvä ei tunne kaupunkien rajoja. Lahjoituskohteet ovat kaupunkikohtaisia.

Jokaisesta someen jaetusta kuvasta lahjoitetaan yksi euro hyväntekeväisyyskohteelle kampanjan päättyessä toukokuun viimeiseen päivään. Kun käytät tiimisi tunnisteita instagramissa tai muualla somessa, olet mukana keräämässä tiimisi lahjoituskohteelle hyväntekeväisyyspottia.”

Hyväntekeväisyyden lisäksi mä haluaisin itse innostua taas juoksemisesta, joten oonkin päättänyt tehdä myös oman henkilökohtaisen lahjoituksen jokaisesta juoksukilometristä jonka otan tästä päivästä aina toukokuun loppuun saakka! 😀 En oo siis juossut yhtään lenkkiä viime syksyn puolimaratonin jälkeen..haha! Lahjoituskohde on sama kuin meidän Jyväskylän tiimillä eli Keski-Suomen ensi- ja turvakoti, jossa tullaan Nooran kans vierailemaan ja kertomaan teille vielä lisää 🙂

Jokainen voi siis omasta asuinkaupungistaan riippumatta osallistua minkä tahansa tiimin keräykseen jakamalla instagramissa kuvan tiimin omalla häshtägillä 🙂 Kamppiksen aikana tullaan myös järjestämään eri tapahtumia eri kaupungeissa, ja niistä ilmoitellaan tietysti niin blogeissa kuin myös Facebook -ryhmässä! Sinne kannattaa muutenkin liittyä sillä ollaan suunniteltu sinne myös erilaisia pieniä haasteita ja muita kivoja juttuja haasteen tueksi.

Lähdethän säkin mukaan? <3 Mieti vaan itselles jokin tavoite – olkoon se sitten toisen kehuminen joka päivä tai vaikka 100 burpeeta – ja tsempataan toinen toistamme eteenpäin!

Kaupunkikohtaiset lahjoituskohteet ja lahjoittajat ovat alla:

Tampere:
Emma (100 yötä kesää)
Umppu (Prime life by Umppu)
#ilokiertoontampere

LAHJOITUSKOHDE: Tampereen icehearts ry.
LAHJOITTAJA: Prime hair and beauty design

Jyväskylä:
Aino (Aino Mäkelä)
Noora (Mansikkapilvi)
#ilokiertoonjyväskylä

LAHJOITUSKOHDE: Keski-Suomen ensi- ja turvakoti
LAHJOITTAJA: Foodin

Helsinki:
Johanna (Johanonfitness)
Kira (Coaching Kira)
Monna (Monna Treenaa)
Taru (Stuff about)
Jonna (Palasia arjestani)
#ilokiertoonhelsinki

LAHJOITUSKOHDE: Hope yhessa ja yhteisesti ry. Vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukeminen.
LAHJOITTAJA: Kauppakeskus Itis

Kotka
Milka (Olennaisuuksia)
Emma (100 yötä kesään)
#ilokiertoonkotka

LAHJOITUSKOHDE:
Kotkan pelastakaa lapset ry.
LAHJOITTAJA: Huuma/Power gym Kotka

Mediayhteydenotot:
Emma Suortti
Puh: 040 8388 693

Kaupunkikohtaiset mediayhteyshenkilöt:

Tampere: Emma Suortti, 040 8388 693
Helsinki: Johanna Varis, 0407740191
Jyväskylä: Aino Mäkelä, 0453590848
Kotka: Milka Tarkiainen, 044 5743831

Logon graafinen suunnittelu ja toteutus: Sonja Sjögren

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.