Hae
Aino Mäkelä

Oh Valentine!

 
 
Ihanaa ystävänpäivää kaikille! <3
Tänään on yksi maailman parhaimmista päivistä. Päivä joka on omistettu ystäville! Mun mielestä ystäviä ei voi koskaan huomioida ja hemmotella liikaa, joten tykkäänki osoittaa omaa arvostustani omia ystäviäni kohtaan aika usein. Meidän ystäväpiirissä vietetään aika monta ystävänpäivää vuodessa 🙂

Mä oon maailman onnellisin ihminen, kun mulla on niin ihania ihmisiä ympärillä. On aina joku jolle soittaa, joku joka ymmärtää ja jonku kanssa nauraa haljetakseen. Kassajonossa nousee monesti idiootti hymy naamalle, kun mieleen muistuu joku hassu kommellus parhaan ystävän kanssa.

 
Elämä vie meitä omille teilleen ja vain murto-osa mun läheisimmistä ystävistä asuu enää samalla paikkakunnalla. Onneksi on keksitty puhelimet ja skypet sillä tulisin varmaan hulluksi ilman! Ei se välimatka kuitenkaan meitä ole erottanut tai ajanut erilleen, ehkä enemmän opettanut arvostamaan kuinka tärkeitä ne ihmiset ja se yhdessä vietetty aika on. Ja vaikka elämä kasvattaa eri suuntiin ja ihmisten arvomaailmat muuttuu, silti se ihminen tulee aina olemaan sama oma rakas.

Mä lähden nyt poikkeuksellisesti viettämään ystävänpäivää mun perheeni kanssa, kun pitkästä aikaa on kaikki samalla paikkakunnalla samaan aikaan. Niin ja samalla reissulla hoituu mun siskon lenkitys – ihana olla tsemppaamassa ja innostamassa läheistä ihmistä elämäntapamuutoksessa alkuun! Mitä pienempi sisko edellä, sitä isompi perässä – kohta ollaan terveyspirkkoja koko perhe ;D Oon niin mielissään, että terveelliset elämäntavat alkaa levitä omaan lähipiiriin ja saan innostaa ja kannustaa toisia omien projektiensa parissa, ihan parasta!

 
KUVAT

4 kommenttia

 1. Senja kirjoitti:

  toi toka kuva on niin totta. ite oon saanut todeta sen omassa elämässäni nyt ekaa kertaa, kun muutin opintojen perässä turkuun ja kaikki parhaat ystävät jäivät sinne helsinkiin. ne ketkä oikeasti on tarkoitettu elinikäisiksi ystäviksi on jäänyt ja aina kun tavataan, niin kaikki on niin kuin ennen=)))

  • Aino kirjoitti:

   Niinpä! Ei kyllä tarvi murehtia että se ystävyys välimatkan myötä mihinkään katoais niiden oikeiden ystävien kans:)

 2. T_T kirjoitti:

  Uutena lukijana ilmottaudun!Tuo läheisen motivoiminen on muuten oikeasti palkitsevaa ja hauskaa! 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Jee, tervetuloa!! 🙂 Ja niin kyllä on, tulee niin hyvä mieli kun saa olla toisen apuna ja tukena, elämäntapojen muutos kun ei mikään helppo prosessi oo – toisten tuki ja rohkaisu on uskomaton voimavara joka autto hirveästi mua itseäni aikoinaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.