Hae
Aino Mäkelä

Rakkautta ensikokemuksella!

Kuten oon jo monta kertaa teillekkin kertonut, niin yksi mun tämän vuoden teemoista on tehdä entistä vastuullisempia ja ekologisempia valintoja sekä oppia myös paremmaksi rahankäyttäjäksi. Oon jo monta kertaa päässyt toteamaan sen, että nämä asiat kulkee käsi kädessä – ja jälleen löysin yhden tällaisen tuotteen helpottamaan arkeani!

Kyseinen tuote on Geisha Shaver eli ekologinen ja kestävä sheiveri, joka on sekä mukava käyttää että myös pitkäikäinen! Itse sheiverin ostin alennuksesta ja sille tuli hintaa alle 16€ mikä on mielestäni ruostumattomasta teräksestä valmistetusta ”ikuisesta” tuotteesta aika vähän. Samalla ostin myös 5 kpl vaihtoteriä (yksi tuli pakkauksen mukana) ja niillä oli hintaa alle 3€. Vertailun vuoksi voin kertoa, että ”tavissheiverin” vaihtopäät maksaa yli viisi kertaa enemmän. Aikamoinen säästö siis!

MUKAVUUDENHALUINEN SHEIVAAJA

Ja seuraavaksi seuraa tunnustus: mä inhoan sheivaamista. En tykkää yhtään siitä miten se saa mun ihon kutisemaan ja punoittamaan minkä vuoksi oonkin sheivannut vain sillon kun on ollut pakko – eli onnekseni tosi harvoin! Ja voitte vaan arvata kuinka hankalaa sääristä on saada sileitä, kun on päästänyt ne rehottamaan oikein kunnolla? Ja näin kaikki epämiellyttävyys vain tuplaantuu.

Itseasiassa mä vähän valehtelin, sillä nykyään voidaan puhua näistä kauhukokemuksista jo imperfektissä enkä enää inhoa sheivaamista. Koska olin lukenut netistä paljon sekä positiivisia että negatiivisia kommentteja Geisha Sheiveristä en ollut kovin optimistinen hankintani toimivuuden suhteen. Olin varautunut siihen, että oikeaa ”kulmaa” joutuisi etsimään useamman käyttökerran ajan.

Yllätys olikin suuri, kun jo heti ensimmäisestä vedosta alkaen sen käyttö oli mukavaa ja mutkatonta – ja villahousuni harvenivat silmissä! Tietysti omalla sähläämiselläni sain aikaan myös kaksi pientä haavaa, mutta veikkaan että saan syyttää siitä ensikäyttäjän huumaa 😉 Kätevästi terää löysyttämällä ironneet karvat sai kätevästi huuhdeltua pois mikä paransi höylän tehokkuutta entisestään!

Ensimmäisen käyttökerran jälkeen olin aivan rakastunut tuotteeseen sen helppuden ja hellävaraisuuden vuoksi. Ja tyytyväisyyteni vain lisääntyi entisestään seuraavana päivänä, kun olin jo kerennyt kokonaan unohtamaan sheivanneeni sillä sääriä ja kainaloita ei kutittanut lainkaan! Juuri tällaisista tuotteista, jotka on kivoja sekä mulle itselleni, ympäristölle että mun lompakolle, mä tykkään!

Joko sä hankkinu oman Geisha sheiverin, vai onko se vielä ostoslistalla?

<3 Aino

LUE MYÖS:
5 x kivointa kotona / 33 x totuus poikaystävän suusta / Feikki-positiivinen

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.