Hae
Aino Mäkelä

Vihdoin se on täällä!

Välipalat Virtaa SuperfoodeistaOLYMPUS DIGITAL CAMERAVälipalat Virtaa SuperfoodeistaVälipalat Virtaa SuperfoodeistaVälipalat Virtaa SuperfoodeistaVälipalat Virtaa Superfoodeista

Siinä se nyt on – meidän projektin hedelmä, ystävyyden tuotos. Välipalat – Virtaa Superfoodeista. Fiilis on sanoinkuvaamaton, niin älyttömän onnellinen ja iloinen. Yhden aikakauden päätös, hienon sellaisen, mutta tiedättekö mitä: musta tuntuu, että tarina on vasta alussa.

Kiitos Hanna, Maiju ja Monna – kesä oli hauska, opettavainen ja herkullinen. Täynnä viisautta, rakkautta, lämpöä ja energiaa. Positiivista energiaa. Oli ihana saada tänään jakaa se ilon ja riemun tunne yhdessä, kun saatiin kirjat ensimmäistä kertaa käsiimme. Omat pienokaiset! Kiitos luottamuksesta ja siitä, että sain kunnian olla mukana. 

Kiitos Kirsikalle ja Tuukalle, jotka vastasivat upeista kuvista ja taitosta. Lopputulos on täydellinen – raikas, inspiroiva ja houkutteleva. En voisi olla tyytyväisempi.

Viime päivinä oon ollut onnellisempi kuin aikoihin. On totta, että välillä täytyy olla vähän vaikeampaa, jotta osaa arvostaa onnenhetkiä taas entistä enemmän. Nyt mulla on taas se fiilis ja energia, se tunne, että pystyn ihan mitä ikinä keksinkään haluta.

Ihanaa viikonloppua,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

5 kommenttia

 1. Sanni kirjoitti:

  Onnittelut! Upea juttu! 🙂

 2. Tuuli kirjoitti:

  Ääää niin mieletön juttu, onnea! En voi edes kuvitella miten hienolta tuntuu nähdä oma luomus kaupoissa! Pitääkin mennä hakemaan yksi itselle pikapuoliin. 🙂

 3. Noora kirjoitti:

  Onnea! 🙂 varmasti aivan mieletön fiilis!
  Hankintalistalle menee kyllä tuo opus 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.