Hae
Aino Mäkelä

Huomenna se alkaa!

No mikä niin? Se terveellinen ja skarppi elämä tietty, kuinkas muutenkaan 😉 Hahha! Nyt kun on pikkujoulut tanssittu, Joulu juhlittu ja Uusi Vuosi otettu iloisesti vastaan on hyvä rauhoittua alkuvuodeksi ja keskittyä ollenaisiin asioihin – nimittäin vartalon muokkaukseen ja opiskeluun. Oi että!

Mä rakastan arkea, rutiineja ja tietynlaista kurinalaisuutta. Sitä, että on jotain mitä tavoittelee ja sen eteen työskentelemistä. Se on niin älyttömän palkitsevaa ja inspiroivaa! Mun kylkeen hakataan vielä huomen aamulla mustetta, joten lepopäivät salitreenien osalta jatkuu vielä muutaman päivän mutta toivottavasti viikonloppuna pääsen jo työskentelemään mun uuden treeniohjelman parissa! OUJEE, täältä tullaan bikinikroppa – mä oon niiiiiiiiin valmiina 😀partygirlsKevään edetessä mulla on tiedossa muutamia odottamisen arvoisia juttuja, joista ensimmäinen on reissu kotiin ja fitnessloma Rukalle 😉 Hahha! Sitä odotellessa jaksaa helposti olla kiltisti, syödä terveellistä ja treenata sydämeni kyllyydestä. Pystyn olemaan tosi helposti ilman herkkuja ja treenaamisessa ongelmana on lähinnä malttamattomuus pitää lepopäiviä – hehhe – joten tunnustankin mun ainoaksi paheeksi juhlimisen.

Kun on oppinut juhlimaan niin, että illat on oikeasti hauskoja eikä morkkis tai krapula seuraa perässä huomiseen niin tanssijalkaa alkaa vipattamaan poikkeuksellisen usein 😀 Sinällään ihana, että ainoa asia jota en oo mun elämässäni hallinnu on vihdoin hallinnassa. Onneksi mulla ei oo mikään ongelma viettää iltoja pelkän vedenkään voimalla – mä nimittäin oikeasti taas pikkujoulukaudella huomasin sen, kuinka paljon alkoholi turvottaa ja mulla se näkyy  heti myös elottomuutena ihossa sekä hiuksissa… ei yhtään kiva. Nyt on siis juhlat juhlittu hetkeksi – iso kiitos vielä pikkuleijonille, joiden voitosta saatiin eilen iloita! – ja arki alkaa. Se onkin erittäin tervetullut.

Onko muita, jotka tekee elämäänsä ryhtiliikkeen huomenna? 😉 Täältä tuutte ainakin saamaan paljon vertaistukea ja tsemppiä, sen mä lupaan! 

Kivaa viimeistä lomailtaa kaikille!

<3 Aino

PS. Ainiin aloitin myös shoppailulakon. Hupsista vaan.. saas nähä kuin mulle käy!

8 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Täälläkin on kirjoiteltu ens viikon treenisuunnitelmat jo vihkoon ylös ja tilailtu uusia treenivaatteita netistä – welcome back, ihana arki! 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Oii mullaki teki niiin mieli shoppailla, mut hillitsin itteni! Mulla on ihan liiiikaaaa treenivaatteita:D Ja vaatteita ylipäätään.

 2. Sonja kirjoitti:

  Bikinikroppa is the word!! Ps. Eilisestä eniten kipeenä pohkeet. MITEN?!

  • Aino kirjoitti:

   Hahha apua! Kai sitä sitte tuli riehuttua vähän liikaa:/ Kokeile venyttää niitä lonkankoukistajii, jos se auttais:)!

 3. maana kirjoitti:

  Hyvä että näin, sillä itselläni on sama juttu, joten motivaatiota tarvitaan! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.