Hae
Aino Mäkelä

Vappuhulinoita

Vappuhulinoita

Vietettiin porukalla pre-vappua jo viime viikonloppuna tyttöjen kanssa ennakkoon. Kokoonnuttiin Ullan hurmaavaan kotiin ja nautiskeltiin upeasta kattauksesta, makeista herkuista sekä kuplivasta, joka sai ainakin allekirjoittaneen läpän lennokkaammaksi. Yks asia, josta oon onnellinen on mun muuttunut suhde alkoholiin. Enää mun ei tarvi torjua sitä täysin vaan pystytään olemaan sulassa sovussa ilman sen kummempaa draamaa. Aika aikuinen fiilis!

Vappuna kuohuva kuuluu monellakin asiaan sillä onhan kyseessä aikamoinen kansanjuhla. Käytännössähän Vappu on monelle siirtymistä aikakaudesta toiseen – kevään vaihtumista kesäksi ja kouluvuoden lomaksi. Helsingissä ollaan saatu nauttia kevätfiiliksestä jo pitkään eikä mulla sen koommin koulustakaan tuu lomaa olemaan, mutta tietyllä tapaa Vappu taas tänäkin vuonna merkitsee myös mulle aikakauden vaihtumista.

Vappuhulinoita

Sen vuoksi, vaikka viime päivinä on pitänyt kiirettä mun fiilis on ollut ihmeellisen huoleton ja kevyt. Töiden ja matkavalmisteluiden lisäksi sain myös alkuviikoksi rakkaita vieraita kotopuolesta ja tietysti heidän kanssa vietetty aika meni kaiken edelle. Luonnollisesti. Maapallo onneksi jatkaa pyörimistään, vaikka unohtaisin jonkun lemppari bikinit kotiin tai joku työhomma jäis tekemättä. Sen oon onneksi tajunnut ja siinä on yks asia, joka ei tuu loman jälkeen enää olemaan entisellään.

Tänä vuonna mun oma Vappu tulee siis poikkeamaan tosi paljon aiemmista. Perinteisen ystävien kanssa juhlistamisen sijaan tuun nimittäin viettämään sen lentokentällä yksikseni, todennäköisesti muiden kanssamatkustajien kanssa aikaa tappaen. Sinällään ihan helpottavaa ettei tarvi istua sateenvarjon kanssa Kaivarissa odottaen auringonsäteitä luomaan Vapputunnelmaa – se kun on nimittäin yksi niistä Vapunviettoon kuuluvista varmoista ”kesän” merkeistä. Hahha!

Vappuhulinoita

 

Juhlistakaa te Vappua munkin puolesta, nauttikaa ja pitäkää toisistanne huolta! Mä lupaan ottaa kaiken siitä menetetyn ilon tulevina viikkoina irti. Ja jos illanvietto kallistuu kuplivan puoleen niin muistakaahan kaikki maksan toimintaa stimuloivat ja verta puhdistavat rohdot ettei aamulla kolota päätä niin pahasti. Unohtamatta sitä riittävää vedenjuontia.

Mä en tiedä millon tuun päivittään seuraavan kerran varsinaisia kuulumisia, koska en oo täysin varma miten oon netin saavutettavissa majapaikoissani. Oon kuitenkin ajastanut teille herkullista reseptiikkaa niin arkiruoasta jälkkäreihin – tuttuun ainomaiseen tapaan! Niitä en kuitenkaa pysty Facebookkiin samaa tahtia päivittämään, joten viimeistään nyt kannattaa alkaa seuraamaan blogia Bloglovinin ja Blogilistan kautta tai tilata päivitykset suoraan sähköpostiin etusivulta, jos halua saada reseptiikan heti käsiinsä. Ja suosittelen sitä vahvasti sillä tiedossa muun muassa loistava gluteeniton ja maidoton suolaisen piirakan ohje sekä ihana herkkureseptin äidin hemmotteluun.

Kaikista parhaiten mun reissussa pysyy tietysti mukana seuraamalla instagramia @makelaino! Sinne lupaan päivittä pelkästään aurinkoa, aurinkoa ja aurinkoa. Kuala Lumpurissa näyttäis olevan huomenna +35 lämmintä, joten lämmöstä ei ainakaan tuu olemaan pulaa.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Yksi kommentti

  1. iina kirjoitti:

    ihanaa ja rentouttavaa lomaa aino! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.