Hae
Aino Mäkelä

Vain yksi ajatus

Indiedays Blog Awards 2015Indiedays Blog Awards 2015Vitsi mitkä seitsämän päivää. Musta tuntuu, että viime sunnuntaista asti oon vaan leijunut pilvissä enkä onnekseni oo vahingossakaan onnistunut tipahtamaan sieltä alas. Asiat tuntuu loksahtelevan kohdilleen ja kaikki tuntuu jotenkin tosi oikealta. Oon inspiroitunut uudelleen asioista, joihin oon tuntenut paloa jo kauan sitten – ikäänkuin rakastunut uudelleen.

Musta tuntuu, että oon enemmän elossa kuin koskaan ennen.

Indiedays Blog Awards 2015Kaikki huipentui eiliseen, uskomattomaan iltaan jota en unohda koskaan. Iltaan, jonka sain jakaa yhdessä rakkaitteni kanssa. Tuntui aivan uskomattomalta seisoa lavalla jännittämässä Vuoden Inspiroivimman Hyvinvointiblogin palkitsemista kahden rakkaan ystäväni kanssa – kahden inspiroivan ja upean naisen, Lauran ja Ellan. Voi sitä ilon määrää!  Ilman noita kahta ihanaa naista ja ystäviä, joiden kanssa palkintoa sain ilon juhlistaa, tää ei ois tuntunut läheskään yhtä hyvältä.

Blogi sai siis eilen ensimmäisen tunnustuksensa Vuoden 2. Inspiroivimpana Hyvinvointiblogina. Vau! Ihan älyttömän paljon kiitoksia kaikille lukijoille ja mua vuosien varrella tukeneille, ette edes tiedä kuinka paljon arvostan tätä kaikkea. Rankan ja tapahtumarikkaan vuoden, jonka aikana oon kasvanut henkisesti enemmän kuin koskaan ja oivaltanut uskomattoman hienoja asioita elämästä, tää tuntuu todella hyvältä <3

Indiedays Blog Awards 2015Tää palkinto kertoo myös sen, että oon onnistunut siinä mihin mulla on vahva palo sydämessä – inspiroida, antaa uusia näkökulmia ja herätellä ajatuksia, synnyttää uudenlaista hyvinvointikulttuuria jonka keskiössä ei ole viimeiseen asti treenatut vatsalihakset ja rasvaton kroppa, puhumattakaan jatkuvasta täydellisyyden tavoittelusta.

Jatkossakin aion keskittyä omasta mielestäni niihin kaikista tärkeimpiin juttuihin, kokoajan uteliaasti uutta opetellen.

Kiitos,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

6 kommenttia

 1. Pia kirjoitti:

  ???Parhaimmat onnittelut???
  ???Olet niin ansainnut sen???
  ???Jatka samaan malliin???

 2. Maiju kirjoitti:

  Mä oon niin happy sun ja teidän muidenkin ihanien saavutuksista.

 3. Nilla kirjoitti:

  Onnnea Aino !! Aivan oikeen kategorian palkinnon sait, inspiroit suuresti ! ?????

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.